Navštíveno 3285x

13.10.2011, 19:00 |
ronny tak jsem dlouho nevydrzel a uz se zase v tom budu hrabat.akorad premyslim nad tim ktere repra pouziju a ktere mi pak udelaj z poslechu radost.premyslim o powerbass L-60C nebo o crunch GTR 6.2 Ci . zatim repra budou asi jen na radiu tj.origo radio od skodovky swing (MP3 a aux)a taky budou zatim povesene jen na radiu zesik zapojim mozna pozdejc.se kteryma ma kdo zkusenosti a co by kdo doporucil.je potreba pouzit i MDF krouzky nebo je tam dam bez problemu?diky panove
jake repra jsi mel predtim?

13.10.2011, 19:09 |
ronny ve fabii zadne
kroužky budou potřeba, dostaneš to tam tak tak.. :) sice to na tom rádiu nebude nic extra, ale určitě bych doporučil spíše Powerbass. Do budoucna bych zvážil výměnu rádia :)
Pokud jen stěch dvou za PB. Kroužky na Fabii mám .

13.10.2011, 21:32 |
ronny za kolik je delas rovre?
načo novy prispevok, nedavno si tu jeden zakladal, tušim že už tam som ti pisal že ti treba kružka, nič nezvyčajne tam neni...
200 za pár + pošta :-)
Edit: pokud k tomu budeš chtít i repro není problém .
3ohmové repro na rádio bych nedával. Obzvláště ne ty, které chtějí vybudit. Vybral bych něco seriozního s 4 homovou impedancí a vyšší citlivostí. Tím podle mě vypadávají L-60C ze hry..
nebylo by lepsi nejdrive zacit tim hlavnim a to je radio?tzn.vymenit za lepsi.

14.10.2011, 17:58 |
ronny revilo : myslis ze by se to repro nebo radio mohlo nejak poskodit kdyz dam 3ohmove repro?
Byl jsem svědkem, že se některá rádia hlavně v létě díky tomu špatně chladily a vypínaly se. K nějakému poškození nedošlo, v několika případech se nakonec zvolily 4ohmové reproduktory a byl klid.

14.10.2011, 19:49 |
ronny aha ale pokazit by se nejak nemeli jo jen by se teda mohlo to radio prehrivat?a treba kdybych ty PB chtel dat pres zesik a mam doma RX44 tak jak bych to jako mel zapojit?
radiu obecne nizsi impedance nedela dobre, ale hodne zalezi i na impedancnim prubehu konkretnich reproduktoru... tusim, ze infinity vyrabely a doporucovaly i primo na radio 2ohmove reproduktory a bylo to v pohode
kdyz je napojis na zesilovac, tak cely problem vyresis a zapojis je uplne normalnim zpusobem jako 4ohmove reproduktory, akorat zesilovac pojede ve 3 ohmech, ale nicemu to nevadi, zvlada urcite v pohode i 2 ohmy