Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > RCA kabely (4 kanal)

o Navštíveno 2795x o
o 19.10.2011, 21:32 | Woko_O | Upraveno: 2011-10-19 21:33:32
napadla me ted takova otazka.. Mam 4 kanalovej RCA kabel ,kterej je vedenej jako jeden silnej kabel pod izolaci.. (RCA kabel Hollywood) A ted kdyz to budu zapojovat na radio,jak poznám že ta leva a prava strana je ten par kterej najdu i vzadu v kufru? Jde mi o to abych Levou stranu nedal na zesik pro repro a pravou na zesik pro subwoofer nebo to takhle ruzne zamichal..Jde nejak zajistit abych mel levou i pravou stranu z jednoho paru cinchu a levou a pravou z druhyho paru cinchu z radia ? Nebo to vubec nema vliv?

Nevim jestli vite jak to myslim.. :D

až budu vedět,můžete smazat..

o 19.10.2011, 21:53 | Woko_O
Tak už to asi vim.. :)
o 19.10.2011, 22:15 | michal_smsmsm (A)
no bud si vem multimetr a po natazeni propiskni kterej je kterej, nebo si to pred natazenim propiskni a onac, treba tecka lihovkou na spravnym kabelu, nebo izolepa nebo tak neco
o 19.10.2011, 22:20 | Woko_O
Ja už je mam natažený.. :) Ale prej by to mělo bejt rozlišeny.. :) Když ne..je fakt že bych do nich moh pustit 12V a udělat si ty páry sám.. :) díky..
o 19.10.2011, 22:23 | michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2011-10-19 22:23:54
no ja to mel na svejch poslednich kabelech tak chytre udelany ze jeden par byl na obou stranach o 4cm delsi nez druhej ;-) takze mi to zaprvy vyslo hezky k cinchum u zesiku ze tam nebyla proste prebytecna boule u jednoho paru a druhak se to diky tomu dalo hezky poznat co je co ;-) ale u stejne dlouhych kabelu sme vzdycky piskali a pohoda
o 19.10.2011, 22:31 | J0hny
mam 6 kanal AIV, a na kazdem kanalu je jina barva :) , prinejhorsim kdybys ani nemel multimetr nebo zarovku na pisknuti to nejak zapojis a pak na radiu hodis balance levo/pravo , fader pred/zad a kdyz nebude souhlasit tak dany kanaly prehodis :) horsi by to bylo u aktivu kdyby si na vystup stredobasu pichnul vysky :D
o 19.10.2011, 22:45 | Woko_O
to asi jo.. :D Ale nejjednodušší bude to prosvítit pokud to nebude rozlišený.. :) Kouknu na to.. :) Pak stači do dvou pustit 12 a zbytek už je jasnej.. :)
o 29.10.2011, 22:37 | stevedark
pokud to neni cinska hujda tak to je rozliseny vzdy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3012 sekund.