Omylem sem postnul finalni verzi do stareho threadu s montazi
[ Link ] - tak tech par fotek s komentarem hodim znova.
instalovane menice:
vysky Technology LS Plan
stredy Tang Band W3
stredobasy DLS MS6A
woofer uDimension JR 1004
Predchozi instalace
[ Link ] Par slov o tom proc:
Spolu se snahou o atypickou montaz 4 pasmoveho systemu do palubni desky jsem se rozhodl, ze cerna matna v kombinaci s kozenkou je uz okoukana a chtelo by to nejak ozivit. Shodou nahod je ma pritelkyne, Silvie, graficka designerka a proto jsem ji dal vnejsi plochy vozu k dispozici, aby se na nich realizovala. Grafiku pojala ve smyslu spousty pribehu a mylniku, ktere zakomponovala do pomerne rozsahleho a detailniho grafickeho vyjevu.
Cela prace je provedena rucne stetcem a barvou. Diky mnoha hodinam vytrvale malby se kadett stal umeleckym dilem, ktere nese svou patricnou hodnotu a je soucasne nejvetsi realizaci mlade autorky.
Cela myslenka vznika a odviji se od proslule umelecke kolekce BMW art collection, kde se stejnou formou realizovali vyznamni umelci na specialni zavodni vozy nemecke automobilky.
Jelikoz tento staricky kadett je pro mne v jistem smyslu vyjimecny a pres pocatecni nenavist mi nakonec prirostl k srdci, rozhodl jsem se, ze jeho pomyslnou hodnotu zvednu na novou uroven.
Jsem rad, ze tento pocin vzbuzuje v lidech ruzne emoce, byl to zamer, ktery se nakonec podaril. Pro me tohle dilo ma obrovskou hodnotu.
A jelikoz se jedna o odkaz na jiz zminenou kolekci BMW, nazyvam tento pocin "Opel Kadett ART collection".