Navštíveno 3933x

poradte jaká repra na radio (mám tam JVC)ne origo.do octavia 1 2002.asi výšky bych nechal origo . mám do dveří dát koaxy nebo středobasy? kdyžtak doporučte nějaký středobasy.díky
Pokud ti můžu poradit s tvých posledních příspěvků tak si rozmysli co budeš kupovat :) Chceš je nechat na rádiu nebo budeš dávat zesík ?

21.10.2011, 21:21 |
Fari no pokud nebudeš tlumit, tak bych se na to vykašlal, podle mě nebude výsledek skoro žádnej. Bejt tebou trochu dveře vytlumim a dám nějaký levnější kompa, který by utáhlo radio. V tom by ti určitě doporučili prodejci. Octavia má dost blbý dveře a bez vytlumení ti to prostě nezahraje.
já mám zesík hifo,ale dávat ho tam nechci . už chci nechat jen radio JVC a hodit tam nějaký repro co bude trochu slušnější než origo.
doma mám hifo zeus 4 kanál ,suba i kabely,a kompa od mtx,vyndané z mrtvé feldy,ale už to do novýho dávat nechci. tam mi fakt stačí repra na radiu.
to fari: je mi jasný ,ale ty origo jsou fakt total dodělaný,někdo je asi čudil víc než zvládli. takže cokoliv novýho bude lepší. :o)

21.10.2011, 21:29 |
endru.ondra | Upraveno: 2011-10-21 21:29:45
koukni v tom případě na aukro tam to kupíš za 400 origo repro do octávky

21.10.2011, 21:29 |
Fari jo takhle :-)
dobrá rada ondra :o)
rád bych zkušenost někoho jestli k výškám přidat koaxy a jaký popřípadě,nebo k výškám přidat středobasy popřípadě který .
ke koaxy tam nedávej bud kup lepší kompa a dej je tam celí a nebo kup originály
mám doma tyhle kompa
[ Link ] na radio si asi neškrtnu. napadlo mě dát jen středobasy bez vyhybek,ale to by asi stejně neprošlo myslím. jelikož jedna výška u mtx je ko,tak nemá cenu druhou používat. zbyly by vyhybky akorát.
takže zbývá dát asi jen nějaký středobas co? a asi čím slabší tím lepší že?
hlavně sou to 13 a octa má 16
No nevím, já bych vyměnil celý komplet... včetně výšek... včetně výhybky... a případně alespoň podložku pod repro, pro zpevnění, na ten plastovej měkej sráč bych nic nedával, nezahraje to vůbec a drnčelo by to. Není to bůhví jaká řacha... ale je to daleko lepší než originál... podotýkám daleko lepší... ale chce to podložky, ne kvůli hloubce, ale kvůli pevnosti a nejlépe i tlumení, protože v Octávii jsou 2 obrovské lochny ve dveřích, což je ozvučnice jak stehno :-D Mám zato že tenkrát to řešili těmito kompx a že by snad měly jít do těch domků napasovat bez většího zásahu i ty výšky, zkus se poradit s nějakým prodejcem, určitě jich prodali stovky...
[ Link ]
nekombinuj origo vysky s necim jinym to je naprosta hloupost kup nejaky komplet nebo origo nedelej zadnej paskvil kup podlozky a instaluj sestnacky kompa