Navštíveno 4040x

mam takovy problem, koupil jsem zde od jednoho clena pred 4 mesici autoradio, kdyz jsem ho dal moc hlasite tak se vyplo, nevenoval sem tomu nejakou extra velkou pozornost no ale dneska se radio najednou vyplo a uz nenajelo co s tim muze byt, pripadne umi nekdo opravit?

23.10.2011, 12:03 |
J0hny | Upraveno: 2011-10-23 12:05:44
a zkousel si ho pichnout na externi zdroj pripadne primo na autobaterku ? pri vetsi hlasitosti se vypina taky pri slabem privodnim kablu...
pojistky sou vsechny v cajku pocitam, jak na autoradiu tak v pojistkovnici
meril jsem napeti na privodnim kabelu, kontroloval pojistku na autoradiu, ted uz se ani nezapne:-( zkusit ho jeste zitra dat do jineho auta
Tak za 1 je možnost že se přehřívá za 2 slabé přívodní kabely za 3 živíš rádiem repra nebo přes zesilovač ? (případně kolik mají ohmu repra které máš připojené?) za 4 něco odešlo :D Pavel 528 :)
1 - jestli se přehřívá netuším
2 - kabely bych řek, že jsou dostatečné, ale vyzkouším v jiném autě
3 - zesilovač nemám, pouze 4x autorepro
problém je, že se vypnulo a už vůbec nenajede ani se nerozsvítí nic:-(
autorepro široký pojem :)
maji 4ohmy, jedny jsem koupil taky tady, pozdeji napisu jake to presne jsou a druhe origo co v aute byly
zavolej LadaNovi
777220566
opravuje to
Taky se mi to stalo, napřed se mi vyplo a pak hned naskočilo zpátky, potom sem měnil radio a začalo jen blikat vapínat se a pak už nešlo ani zapnout, příčina byl vypadlý drátek kostry z čokolády a následné vyhození pojistky an uatorádia u baterky. Měl jsme i kdysi problém s vypínáním při vyšší hlasitosti nakonec se to vyřešilo nažením nových kabelů k reproduktorům.