Zdravím Vás,
jak se blíží Vánoce, tak přemýšlím co mojí přítuli koupím za dárek. Chci jí do jejího auta (Clio r.v. 2001) pořídit new radio. Hlavní požadavky: 4x50/4x40W výkon, možnost přehrávat music z USB, či SD. Pokud nebude mít CD mechaniku tak nevadí. Podsvícení by mělo být červené/oranžové aby se to hodilo ke zbytku interiéru... Značka nehraje roli, ale určo ne Sencor a jemu podobný. Rád bych pořídil například SONY/Clarion/Blaupunkt, prostě nějakej rozumnej střed. Cena cca.: 2000,- pokud to bude o pár stovek výš či míň nehraje roli. Na trhu je mraky rádií a popravdě se vtom moc neorientuji a proto bych zde chtěl oslovit místní profíky ;-) Předem děkuji za návrhy na konkrétní modely.
Děkuji za bleskurychlé reakce na výše uvedených stránkách mě zaujaly tyto 3 konkrétní modely. Osobně mě to víc táhne k Alpine, (měl sem v mým ex-autě IDA X-303 a nemůžu si stěžovat) bohužel nevím jak dobrá je kvalita v téhle cennové relaci.
Co říkáte na tyto kousky?
[ Link ] [ Link ] [ Link ] Ten poslední Alpine tuším dělají i s variantou oranžového podsvícení, což by bylo naprosto ideální...
Já bych volil ALPINE nebo KENWOOD - tady už je to spíš otázka vzhledu,co se ti více libí, kvalitou na tom budou řekl bych podobně. V téhle ceně mám dobrou zkušenost mám také s pioneer DEH 2320 ale ma zelene podsviceni.