Navštíveno 4319x

Zdravím , mám autorádio sony , zesilovač ground zero 4k max 500w, subwoofer shark max 1200w, zadní plato 16cm sony. Mam zapojeny radio přímo baterka +- , kabely k zesiku jak signalovy tak napajeci jsou od sebe. Problem je takový , že pokud sepnu jakykoli spotřebič v aute tak jej slyším v zadních repro(sterace,blinkry..), pokud nastartuji tak v repro i píská. K tomu se přidalo pokud zapojim signalovy kabel od subwooferu do radia začne sub. dunet i když je radio zeslabene na 0. Koupil jsem i odrušovač k radiu a pořad nic. Dekuji předem za napady už nevím co s tim:-((
poradne udelej kostru altik baterku a i od zesiku. Ocisti na plech od barvy a odmasti. A jaky mas sinche? Znacka?
přikostři rádio a i mínus baterie.
kostry jsem udelal vše ok zmeřeno vodivosti, sinche jsem si delal sam, ale jsou taženy zvlašt.
i radio jsem ukostřil, ohledne toho pískání jsem si četl , že by to mohli byt uhliky altiku, ale proč slyším třeba stěrače? když je motor vypnuty.
obyč. drat průměr 2-3mm a cinch na ktery jsem jej připájel.
stínění atd? na signály jsou jiné požadavky, než na jinou kabeláž
stínění atd? na signály jsou jiné požadavky, než na jinou kabeláž
radio ma pouze jeden par vystupu na cinch na ty jsem zapojil subwoofer a další vystupy jsem zapojil jako zadní repro z autoradia(poze dratama) a na konec do zesilovace jsem zapajel cinch. jinak kabely nejsou stínené.
tak už podle tohoto co jsi psal asi víš, kde je chyba ne?
tak už podle tohoto co jsi psal asi víš, kde je chyba ne?
uz jen asi zbyva koupit lepší signální kabely.. mužete mi nejaké doporučit???
si delas prdel ne ? :-D:-D:-D:-D:-D:-DXDXDXD ze prej pouzil jsem signal pro zesik primo z radia :-D:-D:-D no konec .. jedna velka chyba za 1! za druhe uz je to tu asi milionkrat popsane na co jsi sw ptal a za 3 je to mimo jine rca kabely . kup nejake lepsi kolem 500.. pokud nechces menit radio tak pouzij Y adaptery ale nevim jak to bude s frekvencama pokud to mas vystup na basak..

27.10.2011, 23:02 |
snoop69 | Upraveno: 2011-10-27 23:02:44
Homemade kabelů jsem viděl spoustu 1x1,5mm signály a stejným kabelem napájení zesilovače ! .Tak jak bylo řečeno kup kvalitnější signálový kabel např. tento
[ Link ]
tak jsem si koupil kvalitní kabely z autohifi obchodu 4x4 rca a ovsem opět pískání , pokud zapojim jeden par do zesilovače a druhy vypojeny , nepíská , pokud jsou zapojeny všechny 4 píská. tak už nevim..
nebo radio, s tim zapojenim ktere si mel to muze byt klidne oboji...
radio je ok, ted uz v repro nic neslysim jen alternátor nasel jsem ješte volbu odrušovacího členu na altíku .
jo a nezapomen kdyz takhle zapojujes a odpojes kabely, tak vzdy pri vypnute sestave, na to fakt pozor, protoze sis urcite vsiml kdyz zapojes cinche pri zapnutym radiu jak to krasne prsne, nebo lupne, a to je spatne, to ti pak jednou prijde takovahle psicka a neco ti nekde shori, tak pozor na to