Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc prosím...

o Navštíveno 3055x o
o 30.10.2011, 11:11 | Tožbar
Zdravim.Prosím o radu mám v autě rádio Pioneer Deh-5000UB,sub. Olympus,sinuslive zesilovač a ve dveřich komponenty od MTX. Po za pojení mi sestava hrála celý den v pohodě ale pod druhém dnu mi to nějako začlo blnout .. znieho nic nejsou středy ani výšky (SUBWOOFER BASUJE) nevíte prosimvás čím by to mohlo bát ? ptal jsem se na to hodne lidí a nikdo neví .... jinak občas se rádio probubí a hraje normálně ... 2x mi pomohlo kdyz sem vyndal a zandal ISO na napájení rádia ale ted jsem to jeste 3x zkoušel a už ne ... Děkuji za rady.

o 30.10.2011, 11:47 | minovak
Nemáš slabou baterku? Mě to teď dělalo něco podobnýho a musel jsem dát nabíjet...
o 30.10.2011, 11:49 | tomas.V
takže asi bych to rozepsal takhle:

Olympus na kompa (středy + vejšky)
Sinus Live na woofer

Pokud ti jedou jen basy tak se zaměř na hifo a to: 1:podívej se jestli po zapnutí svítí zelená kontrolka Power
2:pokud nepojede tzn. může bejt problém se spínáním Remote (proměř napětí na terminálu a přímo za rádiem)
3: podívej se na ukostření olympuse (odrbej barvu až na plech)!!!
4: projdi signálové kabely

jooo a pokud se jedná o Pio nikdy nevytahuj signály ze zesiku pokud máš připojené napájení!!!!! (neodpal si SMD pojistky na výstupu cinch - pak ti to bude hvízdat)

o 30.10.2011, 11:52 | walish
Koukni se taky,jestli nemáš někde přehozené + a -
o 30.10.2011, 12:29 | dragoczskill
kdyby mel prehozene napajeni tak by to byla diskoteka jak svina.. pokud to prehodil na reprech tak mu to bude vyzarovat na opacnou stranu pujde to poznat ale nemelo by to delat neplechu
o 30.10.2011, 12:44 | Tožbar
Tomas: sinuslive: mam zesilovač na subwofer Olympus OLM 2412. zbytek repro mam napojenych je na radio
o 30.10.2011, 13:46 | Tožbar
Rádio odzkoušeno v jiném vozu a je OK. už si nevím rady ....
o 30.10.2011, 14:23 | rover (WoodTech)
No pokud to není v radiu tak už logicky zbývají jen kabely k repro. zkus natáhnout na zkoušku venkem kabely od iso do vyhybek a bude jasno .
o 30.10.2011, 16:27 | Tožbar
Ok .. děkujuvšem za pomoc ... je to vyřešený... kabely mezi výhybkou a vejškou byly mezi sebou ukostřené.
o 30.10.2011, 18:17 | tomas.V
Tožbar:
jjj blbě sem četl :-) buď rád, že ti neodešel koncák v rádiu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3193 sekund.