Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Corsa B- jak kabel do dveří?

o Navštíveno 3274x o
o 05.11.2011, 12:01 | Zephyr
Hledání nepomohlo, tak se ptám vás co jste dělali toto auto, jak jste tahali kabely do dveří? Vrtali jste konektor, nebo jste dělali nové díry?

o 05.11.2011, 12:21 | tomas.V
Ahoj, mám taktéž B

konektor ve dveřích je normal PIN a dost záleží na tom jestli máš ve dveřích elektriku (já nemám okna ani centrál v elektrice)

dával sem kabel viz obrázek což je pěkné bago o průměru 12 nebo 14mm a jediná volba byla modifikovat stávající PIN

ve dveřích i v karoserii je PIN nacvaklej (drží ho jeden zobáček na obvodu)....a pak už jen před upnutím ve svěráku spojit oba kusy konetoru a prohnat ho odpovídajícím vrtákem

...tohle je asi jediná volba protože už vidim jak cvakáš do konetoru nové PINy a dáváš zvonkové drátky

není to úplně ideální a beru to jako částečnou prasečinu, ale myslim, že to je jediná volba co můžeš udělat když budeš chtít dát kabel 2,5qmm +

foto k příspěvku  od tomas.V

o 05.11.2011, 12:49 | Tomas
Ako tomas.V, tiez som vrtal konektor.
o 05.11.2011, 17:14 | Zephyr
ok diky za rady.
o 06.11.2011, 12:14 | stevedark
pak je dalsi moznost udelat novy prostup a dat toto

[ Link ]
o 06.11.2011, 13:23 | db-marek
Tiež mam corsu B, no len mam 1,2Eco kde vybava je minimalna a nemam tam konektor ...
Tie gumene hadice skus pozriet v nejakom obchode s alarmami, lebo v linku sa mi to zdá byť dosť drahe.
o 06.11.2011, 14:53 | stevedark
Take muzes pouzit z jineho vozu, vrakoviste ATD.Ppokud ti cenovka nevyhovuje hlavne zadne provizorni reseni .
o 06.11.2011, 22:36 | Zephyr
o te nove dire jsem taky premysle, ale kdyz jsem jen tak lehce skusil vyklepnout cepy z pantu, tak se ani nehly. Radsi bych udelal tohle nez vrtat konektor, ale s dverma na aute to asi nevyvrtam :-(
o 06.11.2011, 22:44 | rover (WoodTech)
Chce to jednu dobře mířenou s razancí, ma čepu je drážkování co to drží.
Jinak se dá repro kabel implantovat do přechodky at už osazením nových pinů nebo to prostě vyvrtat, dělal jsem už všemi třemi spůsoby a vše funguje :-)
o 07.11.2011, 05:25 | Zephyr
ok zkusím to
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3234 sekund.