Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jak uchytit výšku?

o Navštíveno 3392x o
o 07.11.2011, 18:06 | ivls
potřebuji na palubku uchytit vylaminovanej držák, půdorys asi 5x5 cm - na něj pak půjde celkem těžká výška ( auto koncern - takže měkčená palubovka)
- potřebuji uchytit tak, aby se dalo vrátit do původního stavu a nebylo při prodeji poznat

napadlo mě dobrý suchý zip 3M - na laminátu by drželo ok, ale bojím se, že na palubce by držet nemuselo

tavná pistole? šlo by to potom sloupat?

to samé silikon?

nevím a nic kloudného mě nenapadá

pokud víte, prosím o radu

děkuji

o 07.11.2011, 18:21 | swep
tavna pistole neni dobry napad, zasviti slunce a odlepi se, cokoliv lepit nejspis zanecha otisk po sundani, zkusil bych to nejak chytit pod A-sloupek tam lepidlo nebude nicemu vadi, nebo chytit nekam kde jsou vydechy topeni ktere se daji pripadne koupit na vrakovisti nove a pak vymenit pred prodejem

i kdyz to tam budes mit tak po par letech se to do te palubky nejspis otlaci nebo to vybledne kolem toho
o 07.11.2011, 18:34 | cuir
zkusil bych oboustranou pasku. Plocha 5x5 je docela dost...mohlo by to drzet.
Mam zkusenost s drzakem navigace, kde se na palubovku oboustrankou prilepilo plastove kolecko a na to kolecko se prisala prisavka na ktere pak byla na ohebne nozicce navigace.
o 07.11.2011, 18:43 | ivls
to cuir
dobrej nápad - na jaky jsi to měl palubovce, byla měkčená? - ono na tvrdé plastove palubce by neměl byt problem i ten suchy zip, ale ta měkčena je horší :o(
o 07.11.2011, 18:57 | lukee_cz
urcite oboustranka...jen je otazka, kdyz na to bude svitit slunko furt, tak jestli nebude okoli po odlepeni mit jiny odstin nez to prelepene :)
o 07.11.2011, 20:45 | Toxxx
ivls: Ja by som nelepil lebo si poskodis palubku a to nebude potom sranda;) A stejne sa mi to odlepilo casom. A to som tych oboustraniek vyskusal mraky. Odmastoval vela krat a stejne to upadlo a palubka dostala zahul:(
o 07.11.2011, 23:17 | hifim@ni@k
Kvalitní oboustranná páska to udrží. Problém je, že tu palubku určitě ošetřuješ nějakým Cocpit sprejem a v něm je silikon. Musel by jsi to z ní dostat, nejlépe odstraňovačem silikonu, ale nevím co ten udělá s tou palubkou.
o 08.11.2011, 01:04 | noclue
Jeden m4 srob durch. Ak to pekne zhora presne narezes, tak po odstraneni srobu budes mat malu inciziu, co v makkej palubovke nikto neuvidi... Kvoli bezpecnosti su suche zipsy a pasky tabu.
o 08.11.2011, 14:00 | Ravo
To noclue:
incize - tyjo to je jako u doktorů...punkce, fraktura, luxace
o 08.11.2011, 23:19 | hifim@ni@k | Upraveno: 2011-11-08 23:20:57
Nebo to prostě uchytit k A sloupku, který se dá vyměnit.

Nejlépe asi vylaminovat do rohu mezi A sloupek a palubku a uchytit k tomu sloupku.
o 08.11.2011, 23:42 | tommas
osobně mám páskou od 3M na měkčené palubce přidělané plastové kolečko na kterém mám pověšenou "5" navigaci už víc jak rok a ani se to nehne. Palubku jsem bral před tím víckrát nějakým sajrajtem se silikonem a stejně to drží. Pravda je ta, že nevím co to udělá, až to budu jednou sundávat.
Případně bych zkusil někam do strany mezi palubku a spodní stranu A sloupku chytit nějakou ocelovou "L" redukci, vrtnout ji skrytě.
o 09.11.2011, 08:44 | Diner
V aute to zatim chci testovat ale z bezneho pouziti co se tyce pevnosti spoje mam dobrou zkusenost s Dual-Lock systemem od 3m [ Link ] Je to samolepici a lepidlo drzi jako das:-)
o 09.11.2011, 09:10 | lukee_cz
bez niceni palubky ale jako Hifi. Navazat na Asloupek, to by nemel byt vubec problem. je fakt otazka, co zbyde po te pasce po roce a tak.
A nejaka "L" konstrukce asi neklapne, pac palubku asi ivls sundavat nebude chtit :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3646 sekund.