Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak to dostat pryč ?

o Navštíveno 3650x o
o 07.11.2011, 19:34 | dragoczskill
Zdarec. Koupil jsem basáček DLS nobelium 10i byl opravovaný (určitě víte z sekce prodej ..) a nějaká trůba přilepila vrchlík "plastickým" lepidlem prostě furt trochu lepí a chtěl bych se Vás zeptat jak to dostat důle aniž bych poničil membránu. Napadá vás něco ? Díky

foto k příspěvku  od dragoczskill

o 07.11.2011, 22:03 | petis
zčeho je membrána?
Oříznout ostrým skalpelem okolo verchlíku a od membrány odloupnout.
o 07.11.2011, 22:11 | dragoczskill
řekl bych že je membrána plast a pokud ne tak něco podobného a není ani moc silná se bojím že bych ji prořízl . to už mě napadlo ..
o 07.11.2011, 22:14 | petis
chce o odřezávat pomalu.
o 07.11.2011, 22:21 | dragoczskill
skusím :) díky za radu. napadlo mě jěště nějaké ředidlo ale jelikoš je membrána asi plast tak se bojím abych neměl důru :D
o 07.11.2011, 22:22 | ivls
ja osobne bych nechal tak - bal bych se, ze udelam vice skody, nez uzitku
o 07.11.2011, 22:30 | dragoczskill
no to právě taky přemýšlím . pujde tam asi nálepka dls pres celou membránu ..
o 08.11.2011, 13:38 | 323Marty
Co to tady kua vymejšlíte? Membrány se neboj a zkus přebytečný lepidlo odstranit jemně nožem, jen tak jí neprořízneš, pokud nemáš ruce jako dřevorubec. Jinak každej reprák má pohon, kterej je stavěnej na nějakou hmotnost pohyblivejch součástí. Pokud na membránu nalepíš nějakou zku... samolepku, tak hodíš do koše půlku TS parametrů. Ono to samotný lepidlo tomu taky moc nepomáhá. Nechci bejt hnidopich, u těhdle basáků je membrána tak tuhá a těžká, že nějakej další kousek papíru to kdovíjak nerozhodí, ale na druhou stranu, tohle je reprák sakra dobrej na to, aby byl zprzněnej jakoukoli samolepkou :o(
o 08.11.2011, 15:30 | dragoczskill
Marty to o čem píšeš vím i jsem o tom uvažoval .. nálepka tam pujde pokud se nezbavím toho lepidla a pujde tam dls v barvě ..
o 08.11.2011, 17:31 | dragoczskill
tak nakonec to jde nehtem :)
membrána je hliník
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3244 sekund.