Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine + USB problém

o Navštíveno 4979x o
o 12.11.2011, 21:01 | hanx
Zdravím, na Alpině 101R mám problémy s USB flashkou. Všechny flashky co mám včetně MP3 přehrávače mi v ní fungujou bez problémů, jen jedna mi blbne - Patriot Xporter XT Rage [ Link ]

flashku naformátuju ve FAT32, hodím má ní cca 1GB songů. Jdu do auta, dám jí do USBčka - když jí tam zasunu celou až na doraz, nehraje, musím jí o milimetr povytáhnout (i když jí dám přes USB kabel tak ten kabel musí bejt v rádiu milimetr povytaženej, ale ostatní flashky tam strkám normálně na doraz). Jedu, hraje bez problémů. Dojedu, vypnu motor, za dvě hodiny se vrátím a hází to UNIT ERROR i když to tam strkám přesně jako předtím když to hrálo. Vlastně se to ani nehnulo ale zkouším s tím všelijak kvedlat a všechno možný, prostě nic. Musí to bejt teda flashkou, ale co je fakt divný je, že pokaždý když jí naformátuju, tak poprvé jede. Někdy fungovala i pár dní bez formátu bez problémů.

zjistil jsem, že když na flasku nedám soubory s mezerama, tak to blbne míň, ale stejně se časem ukáže UNIT ERROR. Jinak podotýkám že to je čistě jen s touhle flashkou. Flashka v PC a všude jinde jede absolutně bez problémů.

Nevíte co s tím abych si nemusel kupovat jinou?

o 13.11.2011, 20:07 | hanx
Nikdo neví? Snažil jsem se googlit, zjistil jsem, že hodně lidí má s alpinama podobnej problém, ale nikde jsem nenašel žádný řešení...
o 13.11.2011, 20:29 | clown
muze se stat, ze ta flash je nakopla .., ze ma blbe kontakty, muze tam bejt nejakej vous, co to posle do malyho zkratu, studenak na konektoru atp ..,
vzhledem k cenam flashek, bych na ni slapnul a za 200 koupil 4GB
o 13.11.2011, 20:38 | hanx
clown: ta flashka v PC a všude jinde funguje úplně bez problémů a navíc byla úplně nová, jsem přesvědčenej, že ve flashce jako takový to není. Spíš mě napadá, jestli alpiny nemají nějakej problém s rychlejšími flashkami (klasický šmejdy maj rychlost 10 MB/s tahle má mnohem víc)

zajímavý je, že když v ani jednom souboru na tý flashce není v názvu mezera, tak je to mnohem lepší a tenhle problém se vyskytne až za dýl. Jakmile někde mezera je, tak to jede jen na první nepřerušovaný přehrávání z tý flashky
o 13.11.2011, 23:16 | clown | Upraveno: 2011-11-13 23:17:55
u ///A nevim, tam jsem skoncil na SQ modelech. Pak jsem prave kvuli problemum s USB presel jinam a krome zmrzaceny flashe utopenim, nemam problem .. flashi mam v aute 8 - 10 od 1 do 4GB + 2x HDD a nikdy nic .., ale taky JVC, ktery problemy fakt nema :o)
o 03.12.2011, 20:30 | 137
...hanx...neexistuje obmedzenie na rychlost flashky...je niekolko paramatrov, ktore staci dodrzat a je to OK...

...skus si precitat toto - [ Link ]

...dalej existuje tzv.SuperTagEditor...prezenies tym subory a je to tiez potom OK...
o 03.12.2011, 20:32 | 137
...aktualne mame skusenosti s pripojenim az 1TB externych HDD od A-DATA...chodia bez problemov...to je tak zdrave maximum pre USB porty s napajanim 500mA...nove Alpiny(od 123R + multimedia) uz maju USB napajanie 1.000mA a tam sa da ist este dalej...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3145 sekund.