Zdravím, na Alpině 101R mám problémy s USB flashkou. Všechny flashky co mám včetně MP3 přehrávače mi v ní fungujou bez problémů, jen jedna mi blbne - Patriot Xporter XT Rage
[ Link ] flashku naformátuju ve FAT32, hodím má ní cca 1GB songů. Jdu do auta, dám jí do USBčka - když jí tam zasunu celou až na doraz, nehraje, musím jí o milimetr povytáhnout (i když jí dám přes USB kabel tak ten kabel musí bejt v rádiu milimetr povytaženej, ale ostatní flashky tam strkám normálně na doraz). Jedu, hraje bez problémů. Dojedu, vypnu motor, za dvě hodiny se vrátím a hází to UNIT ERROR i když to tam strkám přesně jako předtím když to hrálo. Vlastně se to ani nehnulo ale zkouším s tím všelijak kvedlat a všechno možný, prostě nic. Musí to bejt teda flashkou, ale co je fakt divný je, že pokaždý když jí naformátuju, tak poprvé jede. Někdy fungovala i pár dní bez formátu bez problémů.
zjistil jsem, že když na flasku nedám soubory s mezerama, tak to blbne míň, ale stejně se časem ukáže UNIT ERROR. Jinak podotýkám že to je čistě jen s touhle flashkou. Flashka v PC a všude jinde jede absolutně bez problémů.
Nevíte co s tím abych si nemusel kupovat jinou?