Navštíveno 4061x

14.11.2011, 22:55 |
clown ja jim davam 90W :o) orez lehce kolem 1800
jinak vydrzej dost .. ja zabil jen jednu .. , ale plnej kotel par hodin a vyhybka prepnuta misto 1800 na 80Hz .. :o)
tak to je fajn:-) sháním na ně nějaký adekvátní zesík, tak abych je neodstřelil. Jaký by jsi doporučil?
Jinak teď mi půjdou chvíli přes výhybku a ořez na 1000Hz (výhybka z Hifonics Zxi 6.2), tak snad to bude ok

14.11.2011, 23:06 |
clown mam to v aktivu na Helix A4 :o) ten kvalitou i vykonem jim staci, vejskam .. stredobass RS806 by snesl o dost vic, ale jaksi na to uz neni ani projekt, ani auto, ani penize .. , protoze auto hraje tak 2 - 3h rocne, kdyz s nim nekam jedu omylem ja ..

14.11.2011, 23:08 |
clown na tech ZX vyhybkach to bude asi hodne zly .. :o), doprej jim neco slusneho .., ted je tady v bazu toho dost
myslíš, že to bude zlý jo? ale lepší než origo výšky z toho setu ne? nemůžu je na tom odpálit? co by jsi doporučil z bazaru krom tý A4ky ta je už za dost love...
všechno nejde najednou vyměnit, dělám změnu postupně, do teď jsem předělával venek auta a ještě to taky není tak jak bych chtěl... jinak zesík teď je Eyebrid 4y80, asi nic moc co:-)

14.11.2011, 23:25 |
clown ono odpovidajici zes v bazu bude 4 az 8t .. treba :o)
ale mel jsem to na HX400mkII a slo to, bylo to o chlup nevyraznejsi, ale budiz .., celkem by se mi na to libila i ta lampova E40 co ma Michal SMSMSM ..
kouknu zitra, co tam je..
jj na tu E40 jsem koukal,
myslíž, že provizorně to bude ok na těch výhybkách? aby se neodpálily...

14.11.2011, 23:34 |
clown jako to je neodpalis to nee, jen z nich neleze, to co ma .., kouknu doma do sklepa/pradelny/pracovny/spajzu/kotelny, protoze bych mel mit dvoje origo RS6 vyhybky, aby si mohl srovnat .. :o)
jéé to by byla paráda:-) co by jsi za ně chtěl??
ked niečo za malo penazi, skusil by som DENON, ale s tým že treba pomenit kondiky a čo bude velky skok vo zvuku..... osobne mam DCA 450 NA CARPOWER DT 284 a za tie prachy je to dost slušne si myslim....
Kolko W? ....mal som na vyšky aj signat RAM3, ....načo taky vykon do vyšky? aby si potom stahoval hlasitost všade kde sa dá na min.?
ked niečo za malo penazi, skusil by som DENON, ale s tým že treba pomenit kondiky a čo bude velky skok vo zvuku..... osobne mam DCA 450 NA CARPOWER DT 284 a za tie prachy je to dost slušne si myslim....
Kolko W? ....mal som na vyšky aj signat RAM3, ....načo taky vykon do vyšky? aby si potom stahoval hlasitost všade kde sa dá na min.?

15.11.2011, 21:17 |
Toxxx | Upraveno: 2011-11-15 21:17:54
db-marek: Ja som mal na Denone DCA 400, MBQuart Nano a 40rms bolo ukrutne malo:( Zacali hrat az na Genesise ktory dava 95rms na kanal;) Momentalne AS dostavaju 121rms od Etona:D
meral si vystupny vykon? alebo udavane parametre od výrobcu? :)
Očividne neni rozpočet velmi velky a treba pozerat aj na tu cenu, samozrejme že denon za 100eur nebude hrat ako zosik za 300-400eur
myslím, že údaj od Etonu bude pravdivý:-) jj přemýšlel jsem o nějakým Signatu nebo Denonu. možná ušetřím na nějakýho Genesise:-)

16.11.2011, 00:02 |
lukee_cz | Upraveno: 2011-11-16 00:03:23
mam tu jeste DCA800 s vymenenym vnitrkem = 2x68 vysky + 2x160 pro stredobasy...
[ Link ] to je za malo penez hodne muziky...
a jinak tu je teda jak A4, tak Genesis :)
ten by nebyl špatnej:-) najdu někde rozměry? tvarově by mi asi nešel do zástavby...a překopávat se mi jí zrovna nechce...
36x29x6cm...jinak manual na mejlu
Osobne mam vysky CZAudio TL2,6 na zosiku PG tantrum 250.2 s vykonom 2x75W@4 pri merani som zisti, ze do nich pustam maximalne 8-10W deliaca frekv je na 2000Hz
tak u SQ nedavam 200W zesak proto, abych hral na 200W, ze :)
zvukove asi na ne nejlepe A4 nebudu rozepisovat co jsem vsecko na nich mel ,jinak na vysky mam ja osobne az az rezervu :-))

16.11.2011, 10:21 |
Misso Ja mám na výšky Audison VR203, výšky sú 8ohm takže výkon tam bude pár watov a bohate to stačí. Skúšal som na výšky aj Genesis DM ale bolo to zbytočné. Rozdiel vo zvuku som nepostrehol :)
Vr203 je za dobré peníze, pokud se podaří sehnat. Šel bych raději do něj než do Denona.
No a co takle Mosconi 100.2 ? Myslím že bys neprohloupil a jeden tu mám :-)
radsi se porad koukej po helixu mel jsem Dega vysky je to obdobne jak Helixy a na VRX hraly uplne na hovno --na novem VRX pro rejpavce ,ale nekdo rekne ,ze to bylo nastavenim :-)))
no koukám co kde je:-) a asi helix k helixu, aby si to sedělo...
a4 tam tusim je na prodej
takže rozhoduji mezi denon dca 3180 a 3280, který vzít?
Díky za rady:-)
3180 jsem měl na Morel MT23, zvuk takovej ostrej, prostě jsem od Denonu čekal neutrálnější projev. Zkus se podívat na toho Clariona co mám v inzerci, osobně jsem ho testoval a zvukově se mi dost líbil, ale přešel jsem na Genesis..
ja bych vedel o zesiku k tem vejskam ;-)