Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rady ohledně sub

o Navštíveno 3338x o
o 15.11.2011, 13:51 | tomthai
Ahoj koupil jsem od kamoše sub a potřeboval bych pár rad..Je to tento Subw - [ Link ]

A tento zesilovač - [ Link ]

Hraje to celkem dobře ale je problém ta bedna podle mě je velká a taky bych potřeboval poradit jak bednu mám dát bednu mám viz. Foto..předtím jsem měl asi 2x menši sub a lip to hrálo takhle s boku než když ho mám směrem ven ale když koukám na videa youtube.com..tak vse mají směrem ven tak co je podle vás lepsí?..na bedně ta delší strana má 60cm.... Děkuji předem všem za rady..

foto k příspěvku  od tomthai

o 15.11.2011, 14:33 | clown
sub na srot
box nezname litraze staveny dle oka .. bez natrubku .., hlavne, ze to duni :o(

skoda te prace s tim boxem .. i kdyz neni z buhvijakeho materialu, nekdo na tom nechal aspon 2h prace .. zbytecny
o 15.11.2011, 14:51 | tomthai
Jak Sub na šrot nechápu...skoda práce asi jo..ale bohužel jsi mi moc neporadil .o)
o 15.11.2011, 14:55 | clown
v popisu subu vidim
bassreflex 42,5 litri, 1x tubo 100mm Ø e 279mm di lunghezza

takze box by mel mit 42.5 litru a natrubek o prumeru 100mm, delce 279mm

zmer box a zjistis, ne se ti tam natrubek nevejde a litraz neodpovida ..

preklad .. sub srot > prodat na aukro, tam se proda sracek mrte ..

to jak mas sub dat, res az naposled, takhle to hrat nebude ..

o 15.11.2011, 15:00 | CRK
on tím chtěl říct, že ti moc poradit nelze...
Jestli chceš, aby to aspoň něco málo dělalo, tak litráž bedny podle výrobce a do tý díry nátrubek...
Jestli chceš, aby to hrálo, tak to zahoď a kup jinej sub.
o 15.11.2011, 16:04 | tomthai
Já se tady vtom moc nevyznám jsem lama..takze bedna je asi fakt moc velká co...a ten nátrubec se mysli že do té diry potřebuje nějaká trubka? o delce 279mm?..a je na dobrém miste?..
o 15.11.2011, 16:05 | tomthai
odpovídá tomu asi tahle míra bedny?.. [ Link ]
o 15.11.2011, 16:06 | tomthai
Nebo řečeno tahle s nátrubkem?.. [ Link ]
o 15.11.2011, 16:10 | mr.brain
Matematika základní školy... :/
[ Link ]
Výpočet objemu kvádru
V=a*b*c

Pokud znáš objem - znáš, tak objem bez stěn je:
42,5 = šířka * výška * hloubka (dosazuješ v dm)
o 15.11.2011, 18:58 | dragoczskill
A k tomu zesík má 150W Rms basák má 400W rms . Nátrubek je jedno kam dáš ale měl by mít před sebou dost místa . Pokud chceš "ušetřit" udělěj štěrbinu ale bedna se hůř počítá. Skus třeba kontaktovat Rovera on ti ji spočítá i vyrobí . Pokud nechceš měnit basák určitě pořid lepší zesík.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3406 sekund.