Navštíveno 5703x

jaký tlumící materiál? je spoustu názorů..
docela mě zaujal ten od B2 co má revilo v akci.. k tomu bych vzal i dynashield..
Co vy na to?
Kolik toho je cca potřeba na přední dveře, kufr, střecha..?

16.11.2011, 12:00 |
prohifi.cz | Upraveno: 2011-11-16 12:01:52
mrkni, mame ted za hodne dobrou cenu Silent Coat 4 m2
[ Link ] kdyz to rozpocitas cenove za m2, vychazi hodne zajimave... kvalita je velmi dobra
predni dvere celkem bych pocital 2m2, kufr rekneme 3m2 kdyz to delas poradne a jdes i do boku, strecha cca 1,5 m2
zalezi samozrejme vzdy na konkretnim aute
b2ka je opravdu velmi povedené tlumení. Za mě nejlepší, co jsem v poslední době měl v rukou.
B2 můžu doporučit, pracuje se sní opravdu skvěle.
Já ti můžu poradit STP GOLD.Parádně se sním nechá pracovat.Hlavně i přes pořádný sluníčko a velkou teplotu v auťe se vůbec neroztejká a neodlepuje:-)
nechcel by si STP silver ? mam cele baleni 10ks za 2500kc
[ Link ]

18.11.2011, 08:23 |
MaxxT Silent Coat je super, STP taky.. B2 tlumeni neznam.
silent coat je dobrej můžu doporučit

19.11.2011, 23:12 |
Ravo za mě taky Silent Coat může být, STP taky.
Dělal jsem s SC kufr Oct1...

20.11.2011, 12:08 |
ivls | Upraveno: 2011-11-20 12:09:43
moje osobní zkušenost je s dynamat extreme a pasta brax - toto tlumení mě nikdy nezklamalo
ted jsem si vzpomněl, že jednou jsem rovné plochy ve dveřích tlumil černými pláty sinus live a taky byly v pohodě, ale na nerovné plochy mám raději s hlinikovou folii , či co je to za material
STP je taky uplně v pohodě, akorát muj subjektivní dojem je takový, že na nekovových částech držel lépe dynamat extreme
jinak ten silent coat jsem zjistil až letos, že existuje - letos v německu na soutěži mě přišel poslechnout auto litevec ( mimochodem moc se mu líbilo) a pak mi donesl nejaký vzorky a prospekty pro tento material - říkal,že tento material prodává a že mají už v česku zastoupení a já nevěděl koho - ted už vím :o)
2 ivls: nebyl do Didzis? :-)
U SC se nám teď povedlo ukecat hodně dobrou cenu díky většímu odebranému množství.
2870 Kč za 4 m2, tj. 717,50 Kč / 1 m2. To je více než moc dobrá cena :-)

20.11.2011, 22:21 |
ivls to prohifi.cz (P)
predstavoval se mi, ale uz si nemohu vzpomenout
- mohutnejsi chlapik, kratke vousy, vlasu asi, jako ja - takze malo :oP
odpovida popisu?
2 ivls: aha, tak to byl někdo jiný, tak možná Ansis :-)
Juu alubutyl je moc dobry,to mam taky 2,2 mm
Ja jsem nakoupil ve ve ebay.de
Taky za super cena, jenom ted to ne doporucuju,protoze ceska koruna je moc slabi a Euro je pro nas momentan moc drahe...
za me Dynamat Extreme
strecha, dvere, kufr, podlaha, ...