Navštíveno 3424x

Čím přidělat výškové repro do domečků na A sloupkách? Zatím jsem to měl pár kapkama vteřiňáku. Nebo jak jste je přidělali vy?

22.11.2011, 20:06 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2011-11-22 20:07:22
hele ja mel ty svoje, ted uz tvoje ;-) pridelany sroubkem v tom zavitu co to ma v zadu a to tak ze sem mel tenky pasek plechu siroky cca 7mm a dlouhy tak 20cm... a v tom pasku jsem mel vyvrtanou dirku a sroubkem do vyskace. a dole sem to mel nauhybane dost brutalnim zpusobem pod sloupek k enajkymu sroubu co sem tam mel. melo to vyhodu ze se s tim na tom apsku dalo hybat, takze natacet to ... ale mel sem je teda v rohu palubka vs. a sloupek, takze ten pasek nebyl ani videt... nevim ejstli jet o pochopitelny ze slovniho vykladu, bohuzel foto se nezachovalo a pasky sem pri rozborce vyhodil samosebou ;-) RESP jestli uz tam mas domky tak bych to zkusil prilepit spis tavnou pistoli, vterinak tu vejsku nenavratni znici, zatim co kapku tavky kdyz tak v pohode a bez poskozeni sundas a vysku tak odlepis
:-) domky tam už jsou. Na vteřiňák prdím, přidělám to tam kapkou z tavný pistole:) nic nechci upatlat od lepidla.
ja myslim ze pokud to nechces mit prilepeny na veky (vterinakem), tak tavka bude idealni, apon je vzdycky rozebiratelna ( pokud nemas blbeou patronu a neroztece se ti to samo ) :-DD
O víkendu tam jdou:-) ty plusy i mínusy jsem už pochopil maj to ale matoucí 2 a 2 nožičky:-))
ja mam pocit ze na tu jednu je vzdycky pripajenej dratek od civky ;-) a je to videt ze je to spojeny do jednoho ty dva ;-) v mailu mas kdyz tak obrazek, jak to zapojit ;-)
Jj už jsem na to koukal, díky:) kde je větší packa tak to je plus a menší na druhý straně je mínus:)
jasny, presne. a neboj i kdyby si to zapojil obrazene, tak se nic nestane, pokud by si to zapojil stejne obracene na obou stranach, jen by si jim proste otocil fazi. pro zajimavost, ja je poslouchal s otocenou fazi porad ;-) pac norlamne mi to prislo takovy divny ;-) ale tak to muze byt i zesikem, radiem, nebo kabelama, neni to vec nutne jen vysek, muzes to schvalen zkusit zapojit obracene, uvidis co na to reknes. hlavne obe dve vejsky zapojit stejne