Navštíveno 3416x

Jaké? aby byly dost kvalitní
signály- např. AIV
napájení: kicker...
mám tenhle: NECOM NE 10 jak je kvalitní??
Záleží, v jaké cenové hladině se chceš pohybovat. Dneska toho je na trhu opravdu spousta.
chci aby byly opravdu kvalitní cca kolem 1000,-
jj o AIV přemýšlím
Je poznat rozdíl v signálech třeba ten co mám ten Necom a mezi AIV??
Jo a jaký repro kabely? je v nich taky poznat rozdíl nebo to je jedno? taky bych bral něco lepšího:-)
cekal sem cenu aspon kolem 5000kc ale za litr je opravdu ,,jedno´´co poridis.
co to je za kabely za 5tis? :D
A jaké od AIV by jsi chtěl? Když koukám na ty, co máš, tak leda Colorada. A ty bohužel již nejsou.
rover: bral bych něco novýho:-)
Bladzej: Mogami jsou docela good, jen už jsou dost drahý :/
Revilohifi.cz : přemýšlím o
[ Link ] nebo
[ Link ] nebo
[ Link ] nebo
[ Link ] nebo
[ Link ] jinak jak jsou kvalitní ty moje Necom??
Zalezi co chces mit za system nebo ne ..
Podle toho koupis kabel..
- chces mit system na kvalita smer slovo Opravdovi " HIFI " = high qualiti
- a nebo pro db drag pur power nic vic a trikrat zabezbecene kabel pro isolation signalu ...abi nic ne pipa a huci
Tam nema cenu utracet vice nes 2000.- za kabel protoze to neni hifi!!!!
Pokud si chceš pomoct, tak to Colorado. Ty ostatní mě přijdou, že se jedná o to samé, co máš nyní. Colorado je stíněný teflonem, uzamykatelné konce, co fakt drží. Ale mám fakt poslední kus, takže jestli chceš víc kanálů, jak 2, tak je problém.. Nevím, jestli někdo jiný v ČR má Colorada skladem.. :-(
no zatím by stačily 2 kanály, časem chci jít na aktiv.
Myslíš, že poznám rozdíl když tam dám kabel AIV Colorado nebo kdybych tam dal kabely třeba MOGAMI Crystal Clear CRC500 ?
Co říkáš na repro kabely Neotech Sound stream??
Ono to chce nejcasteji vyzkouset. Neexistuje nejaky nejlepsi signalovy kabel. Nektere vysky muzou byt agresivni a s hodne kvalitnim signalovym kabelem, co prenese vse, to bude jeste horsi. V takovem pripade to paradoxne s horsim signalem bude hrat lepe.
Kdysi jsme testovali a zalezi na kazde sestave. Mogami patri mezi to nejlepsi, hodne dobre jsou i Audisony a ty AIVcka.
Neotech reprokabely mam hodne rad - prodratoval jsem s tim i domaci sestavu a opet nezklamaly. Srovnaval jsem je s homehifi kabelem za par tisic Kc a rozdil jsem neslysel. Kvalita je tam hodne dobra a vyzkousena.
Neni teda modrej a blejskavej, jak je dneska moderni... tohle je zkratka pouze kvalitni reprokabel :-)