Navštíveno 2440x

Nekteri uz vedi ze budu chtit delat full active zapojeni. Bude to komponent od emphaseru, ktere uz v aute sou a krmim je normalne 2x90w. Co se budu rozepisovat dal berte pls jen jako uvahu, ne jako finalni reseni v me palici :)
Nuze, predek full active 4x90rms, sub 610rms. Tech 610 je vysledku mustku 2x220w (cca). Co kdybych k full activu dopredu, vyuzil tyhle dva kanaly na kicbasy a na woofer poridil dalsi zes? Sice nevim kde budu brat elektriku, ale to se vyresi :) Pro upresneni, stavajici zes je Emphaser EA4100-500. Sub Boston Generator 15" uzavrena. Budou mit kickbasy smysl?
Diky za nazory. Opakuji, je to jen uvaha :)

08.09.2005, 20:59 |
Cenda Podle me budou mit kicbasy stejnej smysl jako v jinej instalaci, aktiv na tom nic nemeni.
Hm hm hm ... , mam o cem premejslet :)
Milhauzzz: mam fungl nove kicky na prodej
Kicker RMB 8 - 20cm, 175W rms

.

jo a cena: 5000,-Kc

Kral007, dik, ale covece myslis se ze z jedny vyplaty zmuzu na kicky, novej zes pro sub a dalsi bizuterku? :)
Chci to pak udelat jak se rika naraz. Nad jednim ale premyslim, kam bych narval 20cm kicky? Mam sedan (VectraB). Bud to bude chtit veeeelky doorbordy (ale nevim jak by se tam vyjimal 20cm reprak). Nebo do zadniho plata? Ale to bych musel decanko pretvorit. Mno jo, dalsi recnicka, co kdyz kicky budou vzadu, ma to smysl? :)
kicky jen do prednich dveri
a 20cm je vice kicku nez ze 16cm
dal jsem na US style :-)
kdyby náhodou,tak mám na prodej origo soundboards z MDF od německých Caraudio Design na Vectru B Sth......700,-
Clovece, posli mi to pls mailem. Click on my nick. thnx

13.09.2005, 20:17 |
noname |
editace kral007: máš pravdu, ale ty americký dveře jsou trošku o něčem jinym:-) VERY BIG AND FAT DOORS ":-)