Navštíveno 4829x

zdravím potřeboval bych kontakt na nějakého dobrého opraváře nejlíp někde v brně nebo jižní morava.mám carpower sonic 15.subwoofer hraje ale uplně jakoby ztratil razanci.mám zes hifonics brutus 1608d bednu 93l a dva nátrubky helix 100x30
dřív létal jako zběsilý ale ted už ta výchilka není taková jako dřív spíš se jen lehce třese.sw sem koupil skoro před 3ma rokama po reconu měl spálené cívky hrál bez problému jen sem musel asi po roce přilepit závěs gelovým sekundákem protože byl lepený něčím jako chamoprén a začal se oddělovat od koše.zjistil sem že když na něj trošku zatlačím rukou doprostřed tak jakoby maličko drhne ve spodní části což se mě vůbec nelíbí a subwoofer trošku chrastí jen jakoby v pozadí...na vlnovci sem si všiml menší trhlinky netuším zda to má vliv na to drhnutí možná už je tam delší dobu nevím.pujde to opravit.?
popřípadě nemáte na prodej nějaký zachovalejší sonic 15ku???
mr. Petis
zde jest jeho opravy:
[ Link ] ...a jeden Sonic se mu válí v garáži :-)

04.12.2011, 10:19 |
petis Se Sonicem je problem. Má strašně malou cívku a klasickej 3´´ rozmer tam nejde. Je třeba magnet upravit aby bylo možný použít klasickou cívku. Jinak jen přemotání a pořád to bude vytahanej starej klump.
myslíš teda že to nikdo neopraví a že to nemá cenu opravovat?dokázal bys ten magnet upravit?asi bude těžké ho sehnat a hlavně sehnat ve slušném stavu a nový nechcu.díval sem se na něho a zjistil sem že ten vlnovec je trošku víc prasklý než sem myslel jakoby podélně kousek od membrány v místě kde jdou drátky od teminálů asi tak 4cm dlouhá trhlina.

04.12.2011, 16:03 |
petis Magnet dokážu upravit i kompletně opravit a udělat ztoho woofer kterej bude i hrát:-) jen je otázka jestli se to vyplatí.
Me opravil pres car hifi jean obchod jeden pan dva Soundream R1 12" ktery meli uplne zpaleni civky...
Cena bilo super 120.- posta za oba, a oprava 1800.-kc.
Ten chlap umi vsechno i zesilovace a moc dobry cena.
Akorat pro zesilovac kterej tam mam cekam ted na dili kterej jsem musel ja objednat u Rockford Fosgate ve USA a tech dili jsou moc
moc drahy))))))
petis:a kolik odhaduješ cca že by stála taková renovace s ůpravou toho magnetu jen pro představu.kdyžtak můžeš napsat na mail grebec@centrum.cz

05.12.2011, 08:59 |
petis maš mail