Navštíveno 3578x

Mám možnost koupit tohle autorádio v tomp stavu, používaný 4měsíce a snad i ještě se zárukou..
Poznám zlepšení zvuku když teď mám alpine cde 9880r ?
co všechno to rádio umí? můžu k němu nějak připojit usb flashku?
usb flashkou nepočitej pokud k tomu nedkoupíš externí modul rádio umí sq a je to jedno nej na sq aktiv v pohodě a co se týče alpiny rozdíl posoudit nedokážu ale záleží na zbytku soustavy. A pokud se si dobře snd i pamatuju tak nemá interní zesilovač

04.12.2011, 16:50 |
Brnďa NEMA ZESIK??
Zvukove je tohle radio o dost jinde nez Alpine 9880ka. Jestli ma interni zesilovac ted z hlavy nevim, ale vyuzivat jej jako koncovy stupen mi neprijde moc moudre. Tohle radio je delany na kvalitni zesilovac a ma toho hodne co nabidnout.
dle stránek na pioneer.eu interní zesík má, ale mě je to jedno, páč by na něj byl napojený zesilovač, zesilovače...
Prohifi.cz: myslíš, že to mám vyměnit?:-) bojím se těch pojistek u signálovejch kabelů:/
kolik stojí externí modul na usb??
rádio koncové stupně má..usbe nikoliv..nicméně jak už bylo vejš používat ho na koncáky je téměř svatokrádež..v podstatě nabízí to co- třeba alpiny v kombinaci s imprintem,umí i autokalibraci...ta mě neohromila....supr kousek ale nastavit bez osciloskopu časovky je peklo ;)
2 Replayman007: to rádio je hodně povedené, takže jestli máš možnost jej nějak rozumně vyměnit, určitě bych do toho šel. Měl jsem to rádio pár měsíců u sebe v autě a hodně mi vyhovovalo. Moc povedené za své peníze.
Má jedinou vadu - že ho Pioneer přestal vyrábět. Nechápu proč :-( DEX-P99RS je ještě o dost povedenější, ale cenový skok velký. Každopádně taky mi moc vyhovovalo. Když chce dnes někdo koupit nové rádio do cca 15000, tak moc není kde vybírat :-(
Jestli můžeš, tak ho ber ;-)
prohifi.cz - díky za reakci, na 90% do něj jdu, už jen proto že chci jet v aktivu a to mi stávající rádio nedovolí a zesík aktiv neumí. Jinak jak ho zapojit když si ho přinesu? odpojit napájení od zesíků a připojit signálové kabely?
jinak seženu u Vás nějakej ten adaptér na usb aby to k němu šlo? jsem zvědavej jakej bude zvuk a snad to poznám:-)
bylo by za cca 5tis v top stavu a asi i se zárukou
To je super cena, radio mám a kdybych měl možnost koupim si je za 5tis do zásoby pokud je ten stav tak top.
a pak bych vyměnil za P99rs :D Kdy bude cena P99 kolem 12 co ? :D si asi ještě počkám co
tak to rád slyším:-) jinak jak to rádio zapojit abych neodpálil ty pojistky
Dělej to aby nebylo zapnutý a neodpálíš to ;) Nejlepší věcí je ovšem to pojistku zapájet cínem a máš na vždycky pokoj.2 minuty u Pavla 528,ale zvladne to každy prumerny kutil ;) Mě pojistka praskla sama od sebe několikrát. u staryho pia 88 u novyho taky a to sem instalaci delal podle regulí. Radím zapájet a je klid o dpískání, dokonce neradi berou tohle na reklamaci a i když mi řekli že to vezmou, tak sem to nakonec vyřešil právě tím zapájením než čekat měsíc na radio.GL.
a jak se k tý pojistce dosat kdyby náhodou:-)
musíš to odšroubovat to šasi toho rádia. Koukal sem na Pavla jak to dělal. Docela v pohodě. Stačí umět s multimetrem a nebyt poleno. Já na tyhle věci sem tak sem nechal zkušenějším ;)
s multimetrem jo? co se tam měří :D já myslel že tam je pojistka něco jako v zesíku
Tak a je doma:))
Jak mám poznat kterej cinch patří kam? Jsou tam 3 červený a 3 bílý a není to popsaný:/ jak to zapojit??
nebo nejde ta koncovka s těma třema párama RCA někde koupit ?
jj jde za 1350kč v basysu tenkrat sem jí nemohl najít tak sem myslel že sem jí ztratil,ale nakonec sem našel. Poradim ti jen že ten nejdelší je na 99 % SUB. Zbytek asi budes muset zkusit. 50 na 50 :)
a ta pojistka neni jako u zesu. Je tam takova pevna pokud sem dobre videl :) Takže protos e to musi zapajet.
Sub jako dejvyxxx a jinak neni nic jednodussiho nez zkusit. Nastav jakekoliv deleni na aktiv, pripoj jen jedny RCA na zes kde budes mit pripojene stredobasy a uvidis, co ti bude hrat.
a kdyby se ti to nechtelo, tak sub nejdelsi, vedle nej vyska a na konci stredobas
co je to reverzní demonstrační režim a demonstrační režim? je to že cca po 10 sekundách celá obrazovka změní barvu na bílou s čenejma písmenama a naopak? asi jo co?:-)
jo a kterej kabílek prohodit v isu aby si autorádio "pamatovalo" ? vypnu a jede znova od začátku..:/
-chce to prohodit žlutej s červenym. Ale nemusíš to dělat přímo na ISO oknektoru ale stačí dobře prohodit kabely co vedou z radia. Jsou spojené jen takovyma sponkama tak je rozpoj a vyzkoušej. Já to tak udělal.
-K tomu demonstr režimu , je to tak jak píšeš. při každém zmačknutí klávesy se to podsvětlení mění. ( ale ted nevim ejstli se to nejmenuje REVERSE MODE ? Zejtra mužu zkusit, když to tu někdo neupřesní.
no ono se to mění samo po cca 10sekundách.
jo zítra to prohodím, nějak na to nebyl čas..
TeĎ ještě nějak nastavit hudbu:-)) což bude složitější i když mám návod :D
jj to pio si musíš vohmatat. To nastavení je boj pro začátek, ale pak už to děláš i po slepu ;)
takže už mám příčnu proč si rádio nepamatovalo i když to bylo dobře zapojený.. asi polámaný + kabel spínaného proudu, teď si to už pamatuje páč jsem s tím pohejbal a jde to:-) novej svazek kabelů bude o víkendu. Dál jsem zjistil, že jsou zkracovaný kabely k RCA konektorům a na kraji jak tam je hodně těch kablíků jsou obaly kablíků popraskaný a jsou vidět trošku drátky..
a teď HELP, vyskytnul se mi slabý šum když jsem hejbal s těma kabelama, šumí to i když to dám na 0 a když tam dát cd tak tam je slyšet načítání cd.. může ten šum dělat ty kabely? oba kabely budu mít nový snad o víkendu..
jo a nešumělo to jen při hýbání...to začlo a už nepřestalo, ale není to moc slyšet.. nemohla by to být prasklá pojistka v rádiu? jak se pozná že je prasklá co to dělá a jak nahlas?
chce ji to zmerit ...
poznas to ,ze neni spojena kostra RCA se zemi radia
kolik by u Tebe stála oprava Pavle a zapájet ji cínem? tu pojistku? jo a co běžně dělá když je ruplá?