Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaké 165 koaxy na Pioneer DEH-2200UB?

o Navštíveno 2524x o
o 04.12.2011, 18:33 | nickname
Chci pro ségru od přítulky koupit pod stromek nějaké 165 mm koaxy. Bude to na tohle [ Link ] bez zesilovače, čistě jen na rádio i do budoucna. Teď tam má 13ky a jeden už je po smrti, proto je výměna víceméně nutná. Její vztah k audiu je asi takový, že když se ujišťovala, co jí koupím, tak se ptala, jestli to budou "ty bubny" do auta? :-D Viděl bych to tak do 1500,- Komponenty kupovat nebudu. Jestli má cenu to v téhle cenové hladině vůbec řešit, tak poraťe. Díky

o 04.12.2011, 20:40 | Seat Power | Upraveno: 2011-12-04 20:44:08
no v podstate asi bude jedno co poridis,hledej neco s co nejvyssi citlivosti a alespon trochu overenou znacku(ne sencor apod)a bude urcite spokojena.
edit:treba stimto chybu neudelas [ Link ]
o 04.12.2011, 21:21 | nickname
jj, na ty jsem se díval. Pak na hertzy a kicx. Já mám kompa morel dotech, ale jí bude stačit něco, co "hraje" no... Spíš mi šlo o to, že někdo třeba bude mít přímo zkušenost a řekne tohle bude nej a je to... Zapomněl jsem napsat, že je to do P206, tak třeba i vzhledem k těm dveřím, že má třeba někdo něco vyzkoušeno. I když je to asi fakt šumák, tlumit se taky nebude...
o 04.12.2011, 22:02 | prohifi.cz
Dal bych buďto ty Helix Bluečka nebo Kicx STC 652:
[ Link ]
o 06.12.2011, 23:11 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
za 1300,- Bull Audio [ Link ]
za 1450,- výprodejové Rainbow [ Link ]
o 15.12.2011, 10:58 | CRXMen
nejlépe hrající repro co mám na prodejně v poměru ceny /výkon jsou nové DSka od Kicker, mohu doporučit.. [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.