Navštíveno 12705x

Z drarec všem potřebuji radu, rozhod jsem se že pořídím sv přitulce do vozu jedna se o GIV cenova představa do 4 tis co řikate na toto?
[ Link ]
Zajímavě hrající subwoofer v BR boxu z MDF je tento
[ Link ] V ceně i instalační sada.
Ani toho Fli bych se nebal,zensky by to mohlo stacit :o)

06.12.2011, 21:02 |
Toxxx Ten Fli hra na pohodu;)
Nevypada zle jeste se prodava mtx audio a knemu je i dalka nevim co vybrat
Myslím že FLI bude dobrá volba
Lukin.xxx: Fli má kamoš v autě a jako nehraje to špatně, ale ani dobře. Kdybych měl na výběr, šel bych spíš do T1. Rozhodně nebudeš zklamaný.
No vzhledem ktomu, že i s autem jezdim i ja tak by to cosi hrat mohlo ta t1 nevypada zle
a proc vubec aktivni?kabely musis tahnout tak nebo tak,tak bych poridl klasicky box a zesik,treba i zde z bazaru a bude hrat lepe za stejny prachy.
ted si taky davam tu otazku i kdybych si ozvučnici udělal z lamina nechci at to zabere moc mista v kufru
mám na krámě 2 měsíce používaný (lehké oděrky) tento kousek:
[ Link ] včetně krabice,záručáku a kabeláže
Cena 5000,-
případně písni na info@ahcl.cz

10.12.2011, 11:52 |
ivls | Upraveno: 2011-12-10 11:55:21
to AUTOHIFICENTRUM Liberec (P)
- tak to hledím, celkem zajímavé řešení ten pioneer, jaky z toho leze subbas?
je videt, že přemyšlejí a navrhuji konstrukce, které nevyžaduji velké zásahy v autě
- kdysi jsem tuším od pio viděl i něco do rezervy na živo a taky to vypadalo dost zajímavě
to Lukin.xxx, pak písni , pro co jsi se rozhodl, mě nadchnul konstrukčne ten pioneer, ale samože, než bych si to koupil, chtěl bych poslechnout, protože se jedna o něco jineho, než jsme zvyklí
přeji dobrý výběr :o)
ono je to tak...na co že to chceš,že...
Pokud by to mělo doporučenou cenu 6000,- a ne skoro 10t,tak řeknu,že na doplnění hloubek v autě dostačující a možná o trochu lepší....ale ta cena mi to trochu kazí.
jo pio třeba slyšet tedka řešim bohužel go motoru tak music počka ale jen chvilku!!jde mi oto at je to male a at to cosik hraje :-)
no,pokud by jsi se rozhodl opustit myšlenku na aktivní box,tak bych ti doporučoval box Hertz s 60% slevou
[ Link ] a k tomu třebas tento zesik
[ Link ] [ Link ] [ Link ] ceny jsou +/- kolem 4tkč za komplet
ale povim ti ten hertz a carpover to se mi libi :-)
Měl jsem od Carpoweru 4 kanál z této řady a kromě nižšího výkonu, než udávaného měl mizernou kontrolu, takže na sub se moc nehodil. Neznám ten 2 kanál, ale aby to nebylo stejné nebo horší.