Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zesilovač k anténě FM

o Navštíveno 3619x o
o 07.12.2011, 09:55 | Cormi
Prosim vás, poradíte mi, jaký je nejlepší zesilovač k anténě? Pořídil jsem si anténu v designu ploutve AUDI/VW pro příjem FM, ale měl bych k němu mít ještě zesilovač. Chci pořídit nejúčinnější, abych dosáhl pokud možno plnohodnotného příjmu. Díky

foto k příspěvku  od Cormi

o 07.12.2011, 10:12 | Pavel 528
zesik je uz v tomhle-hlavne ho musis napajet pres vyhybku...pokud nemas origo radio,ktery ji mauz v sobe
dalsi zesik je zbytecnej...
pokud ti to ted hraje napytel ,tak jsem si jist,ze tam nemas to napajeni
o 07.12.2011, 12:05 | CarMedia.cz
Jako Pavel. Ploutve mají zesilovače v sobě..
o 07.12.2011, 14:30 | Cormi
ok to je možné, ale prodávající uvádí, že pro dosažení kvalitního signálu doporučuje použít externí zesilovač. Mohli by ste i přesto něco doporučit nebo to mám řešit teprv až v rámci instalace u odborné firmy, když tomu nerozumím?
o 07.12.2011, 15:07 | Pavel 528
pokud jsi koupil origo VW,zesik tam je a cokoli dalsiho k tomu je spis k horsimu...
a dal viz co jsem napsal
vyhybku kdyztak mam,ale pokud ti to bude montit profi firma,tohle by mela vedet a i by ji mela mit ...
o 11.12.2011, 11:08 | elektron
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3345 sekund.