Navštíveno 4045x

Zdravim všechny začinam delat novou instalaci v mem novem voze(406 coupe) Radio jsem si po konzultaci v reviloauto koupil alpine cda-177ri dale ma koupene předni kompa hifonics zeus HZCX 6.2c,zadni ovaly morel maximo a ted k dotazu jaky sw k teto sestave zvolit.premyšlym o MTX,JL,Focal a zesik vubec nevim našel jsem vecity dezir burning2,nebo nejakej doporučte či nabidnete diky za odpovedi.
pekne hraju JLka :-) aspon podla mna na pocuvnie pre seba to uplne staci ...z tej vyssej rady

11.12.2011, 15:35 |
joda406 | Upraveno: 2011-12-11 15:36:39
tak dostal jsem nabidku od B2 audio a maj tam taktež pekne kousky a nejsou ani drahe libej se my tam ten 8palec es8 co myslite kdybych vzal 2ks jak by to hralo b2audio jsem nikdy neslyšel tak nevim ale žadnej kraval uz nechci spiš neco decentnejšiho ale aby taky umel zahrat jinak zatim diky za nabidky

B2 audio je jiz nejakou dobu ve svete pouzivana znacka a docela dost chvalena u nas se to na trh zatim jen dostava ale ja bych se toho asi nebal
veci od B2 se me taky celkem dost libi a casem bych chtel take vyzkouset nejaky woofer.Taky bych se toho nebal,aspon nam pak poreferujes.
zvuk a nebo bordel???????????????????
pepe689 B2 nedela jen veci na bordel ma dost veci i na zvuk
jak jsem psal už žadnej kraval nechci mel jsem hifonics olympus 2412 a stačilo me ted bych zkusil neco jineho spiš na zvuk ale aby umel taky pekne zahrat ty B2 se me libej uvidime co se jeste objevi
Mohl jsem ti nechat poslechnout ještě DDčko. Jen pro představu..
tak jestly tam v utery budete tak bych si ho poslech.
JL Audio 8W3v3.

Klidně bych předvedl, ale auto bude bohužel na servisu.. :-( Tak snad někdy příště..
jj nevadi doufam že radio bude.
Určitě. Hned jak dojde, volám.. :-)
tak nakonec vybrano DDčko
tak final podoba new music.ale pravdepodobně budou na prodej ty morely.

.

.

hifim@ni@k to je to cela zajimavy co mas tam na tech fotky,
jak velky sub tam je?
...A revilohifi kolik bych stalo takova GFK instalace jako
tam ma (hifim@ni@k) na horu na tech fotky ,....do moje Audi A4 b5
tak je to lepsi videt moc pekni to mas ,fact se mi to libi ale co tam je v tom?

A kdo udelal ta prace s tim JL8w3 ...ve ta gfk konstrukce?
on sam, nekde je tu prubeh vyroby - napis mu at ti posle link
Klido bych ti to do té audiny udělal :-) Ale asi bys to měl do Brna krapet z ruky
dekuji dekuji to je tak milej od vas...
Ricardo když tak se domluv s roverem. Já toho teď mám moc a upřímně bych se k tomu dostal někdy v únoru...
Revilohifi mame snad jaro?
Ja to ted ne potrebuju vubec ,kdyz budes mit cas ... tak staci se ozvat u me... Dekuji
Ale kolik za to musim pocitat ?
Revilohifi nebo rover.. ?