Navštíveno 3212x

Zdar Hifíci, dnes mi odešli ovály v aute chci se zeptat co budu mit lepší koupit dozadu k platu (potřebuju hodne hlasitý a čistý vejšky) a nevím jestli komponenty a nebo ovály.Dik za radu. Mam zesik HF Titan 4x 175w,Sinuslive 1,5kw rms,a HF olympus (sub), ve dveřich komponenty od MTX,dik moc :)
Každopádne to chce poriadne kompá do predu min. 120W/ohmy rms z citlivosťou 90dB a viac a tie nakrmiť adekvátnym zosíkom a máš vystaráno.

11.12.2011, 23:10 |
hawai tak jestli ti jdde o to mít v zadu čistý vejšky, tak jasně kompa a vešjky zakomponovat do dveří
když ja to nemam jen na poslouchani hudby v aute občas otevřu kufr a hraju ... rozumite :)
Tožbar: tie ovály si mal v pálte nasmerované do interieru alebo smerom von z kufra?

12.12.2011, 13:29 |
Lyssy [ Link ] mám na prodej tyhle. případně se mi ozvi na mail.

12.12.2011, 13:32 |
Lyssy dvojité hedvábné výšky a navíc už ve předu máš mtx =o)
můžu ti doporučit ovály T6C693.
Sám sem je měl v autě a výborný.
Ale jestli ti mohu poradit tak si udělej plato aby měly vlastní ozvučnici pak ten zvuk je ještě lepší :-)
sirzalman: mel sem je v platě. Lyssy mail, otak: děkuju za radu Takže my radíte ovály ? dik moc :)
tak pochopitelně ovály sou ta levnější varianta.
Shodou okolností sem ty ovály měl pověšený na HF Titan 6400 a záhrálo to taky pěkně.
Ale osobně bych šel už do komp, přece jenom kompa sou kompa, ale je to finančně náročnější...
když zas na vyplnení plata c ose týče vzhledovy stranky sou ovaly hezčí :)