Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Výběr reproduktorů

o Navštíveno 3380x o
o 15.12.2011, 00:31 | SRoza
Prosím o pomoc pří výběru reproduktorů. Mám rozpočet 11 000 kč na reproduktory a zesilovač. Auto rádio mám Kenwood KDC-5751SD. M8m již vybrané nějaké repra a to U-Dimension EL Comp 6 a El Comp 5, Powerbass S-6C a S-C5, Morel Maximo 6 a Maximo 5, nebo jiné MTX Rainbow, na značce mi nějak nesejde hlavně že to bude za tu cenu nejkvalitnější co půjde děkuji.

o 15.12.2011, 01:14 | SRoza
Jinak ještě bych chtěl dodati, že do auta dám do přední dveří max 13 cm a do zadních max 16 cm více ne a upravovat dveře abych řezal do tapecu to se mi moc nechce.
o 15.12.2011, 01:18 | DaveX
Jaké máš auto?
o 15.12.2011, 01:29 | dejvyxxx
Má Audi A4 B5 Avant 1997 :)
o 15.12.2011, 20:51 | rover (WoodTech)
Vůbec bych neváhal a zvolil EL Comp. Několikatery jsem nainstaloval do různých aut a vždy všichni spokojeni.
Troufnu si taky říct že je mam celkem naposlouchané a v dané ceně dle mě mají nejvyrovnanější reprodukci.
Takže chybu neuděláš.
o 16.12.2011, 01:58 | SRoza
Tak jsem nakonec byl poučen že mám dát do auta jen přední kvalitnější komponentní reproduktory se zesilovačem DLS Reference RA25 a DLS Reference MS6A a nebo jiné DLS. chtěl bych vše od jedné zančky. nebot mám vskoušeno žeto většinou nejlépe hraje kkdyž je to slděno d ojedné značky :D
o 16.12.2011, 01:58 | SRoza
Tak jsem nakonec byl poučen že mám dát do auta jen přední kvalitnější komponentní reproduktory se zesilovačem DLS Reference RA25 a DLS Reference MS6A a nebo jiné DLS. chtěl bych vše od jedné zančky. nebot mám vskoušeno žeto většinou nejlépe hraje kkdyž je to slděno d ojedné značky :D
o 16.12.2011, 06:49 | Driver3
SRoza: To není až tak pravda že to hraje nejlépe od jedné značky, ale budiž, jinak být tebou, tak si je jdu nejdříve poslechnout, hodně lidí DLS chválí, ale mě osobně nepřišly v demo panelu nijak zvláštní, spíše uplně normalní, obyčejné, nevýrazné, možná je to tím co poslouchám já... možná mým hluchem... nevím, být tebou, jdu si to někam nejdříve polechnout a pak se rozhodni sám co sedí tvému sluchu...
o 16.12.2011, 11:07 | SRoza
No to právě nemám kam:D jsme dost daleko od Brna a nikde ve okolí není žádná prodejna co by je měla v demo panelu.Já mám rád když jsou reproduktory nějak tak vyrovnaný a mají i jemný bas. Extrémní basy mě vadí :D
o 16.12.2011, 11:44 | Driver3
SRoza: v LTM nic není? v Lounech je... a v TP je také určitě... s audiopanelem a možností poslechu

a to zase tak daleko není

[ Link ]
[ Link ]
o 18.12.2011, 12:31 | SRoza
Tak teď jsem objevil dobré reproduktory za dobrou cenu JBL c608 gti za 6000kč nová. myslím že asi za tuto cenu nic lepšího neseženu co ?????
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3301 sekund.