Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > audi navigation plus-jak na video?

o Navštíveno 6044x o
o 17.12.2011, 09:52 | trueno
Ahoj, segra si koupila a2ku s radiem audi navigation plus a ta mechanika v tom se nedá použít jako přehrávač ,takže mě napadlo koupit nějaký rozhraní a levnej dvd přehrávač. Ale v tomhle se vůbec neorientuji takže jsem se vás chtěl zeptat jestli nemáte s timhle rozhraním zkušenosti a neporadily co koupit aby to fungovalo a nestálo to ránu. Popřípadě jestli se vám někomu třeba neválí nevyužitý v šuplíku,koupim :o) Díky moc za rady.

foto k příspěvku  od trueno

o 17.12.2011, 11:34 | endru.ondra
u toho rádia by si měl mí ještě měnič. To co je tady to je pouze na navigaci.
o 17.12.2011, 11:49 | trueno
Třeba byl za další příplatek, nevim ,tady neni.
o 17.12.2011, 21:40 | clown
to levny DVD bude mit vetsi cenu, nez tohle .. a silne se bojim, ze na tomhle to rozjet stejne nepujde, aspon to same jsem ze superbu a bory tahal ven a cpal tam JVC AVX 8xx .. myslim, ze video se na origo navi u VW da, az na Columbusu
o 17.12.2011, 21:58 | Lycron
Na vw clubu se to řešilo na DX MFD myslím, že by to mohlo být stejné [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3192 sekund.