Navštíveno 3443x

mohl by mi někdo vysvětlit jak se moží dřevoříska ? ono by to mělo spevnit bednu ale jak se to dělá v totové bedně ??? dík
lol, nauc se nejdrive vyjadrovat...co vlastne chces?

18.12.2011, 21:37 |
Kesam Jo to by mě taky zajímalo jak se MOŽÍ ta dřevotříska :D
ups ... MOŘÍ ... četl jsem to tady nějakym laminem ale nevim jak
nemůžu najít ten příspěvek ale bylo to tam jasně napsaný ... moření DTD v laminu .... je pak lepší a pevnější ale _JAK :(

19.12.2011, 13:18 |
jok3r namichej si hodne pryskyrice, nalej ji dovnitr a pekne stim krut dokud to nebude vsude,,, jinak nevim co myslis,,,
herdek - ricardo 2 , legenda pokračuje
jok3r: ano tak sem to myslel díky ua radu ... a mužu to jen potřít štětcem ?? Pryskyřici mam nějak dostat ze stromu ? myslel sem laminát a ne pryskyřici :(
juraj.j : nevim o co jde jen sem se zeptal ..
jura.j: kdo je ricardo a jaká legenda ? už si to nakousnul tak to napiš :)

19.12.2011, 17:03 |
nome | Upraveno: 2011-12-19 17:13:33
no ty vole .... jo pryskyřici nejdříve oloupeš ze stromu pak spolu ze šiškama povaříš v rendlíku a naliješ do bedny... pokud by to nešlo tak zkus tuhle pryskyřici
[ Link ]

19.12.2011, 17:04 |
Kesam :D Takovej zabiják.
Vzhledem k tomu, co zde poslední dobou čtu, začínám mít divný pocit, že inteligence národa těžce upadá...
studnak22:
dobře ty :) .... kontaktuj Flash něco má .... taky už něco podobnýho dělal a jen to neřeď acetátem jako on nebo se do toho pobliješ ... to je pak síla ... Na ten tvuj pokus budeš potřebovat celkem dost matroše.
studnak22: tož ty nevíš kdo je ricardo ? tos tady teho moc nepočétl.
Spolu s šiškama povařit v rendlíku ....... to nééé ,to je moc vekej zabiják !!! :-D moje bránice!:-D
jj ricardo je ale cizinec tak se nedivim, ale tý hudby a všeho co má tak to zase všechna čest
A tady pan studnak neni cizinec jj?
Prože inak pžeci se tu každí včechno dový co počebuje na foru mu poradíme no nečeba se nervit, žadarmo je každá rada pšes fojum ahk :D
Omg.No pokud budeš chtít mít něco někde kde je vlhko tak nepoužívej MDFKU ale jiný materiál . Jsou i jiné nenasákavé materiály a možná by ti to mohlo ušetřit jak práci tak prachy.
dejvyxxx : to ne spíš je to mladej kluk s horkym řidičákem a moc mu nejde psát :)
studnak22: mrkni sem už se to někde řešilo :)
[ Link ] neni zač :D
já kupoval toto:
[ Link ] cca 340kč s poštou...jinak souhlasím s nome :-)
radaman: 800g na bednu ? to je málo ne ? jakou si s tim dělal bednu ? .... studnákovy jde o vylití bedny a timhle udělá tak jednu komoru :)
na štětec by to stačilo ale na vylití nvm nvm :)
cena je v pohodě
s pryskyčicí ze stromu si myslel že to je jako z dob dávno minulých kdy se smolily sudy :)) ale to už postoupilo :D
Studnak22 : vzal bych od flashe je to profi sklolaminát ... viděl sem co to udělalo a ani acetát to neposral ale smradu :) zato se to dalo v pohodě lít a nebylo to jako med :D
každej má svuj názor a spokojenost
: to ne spíš je to mladej kluk s horkym řidičákem a moc mu nejde psát :)
Dekuju ... Za mladej kluk
ricardo: to bylo asi na studňáka vole :)
Studnak22: mam pro tebe 4litry tak písni :)