Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > opravitelnost vyskace?

o Navštíveno 2883x o
o 20.12.2011, 17:29 | michal_smsmsm (A)
existuje nejaka sance ze by dokazal nekdo opravit vejskac ktery jaksi hral a nejdnou nehraje jelikoz ma mezi kontakty nekonecne veliky odpor?

o 21.12.2011, 00:20 | dejvyxxx
a je přerušenej na cívce jj? o někom bych věděl, jde o to kolik ten reprák stojí. Já takhle jednou přišel o docela dost peněz když mi vejšky v hodnotě 13 tisíc hraly asi 10 dní :) ale borec si s tim nakonec neporadil. I když je v opravách repro dost dobrej.
o 21.12.2011, 09:01 | michal_smsmsm (A)
jde o to ze ten reprak se jiz nekolik let nevyrabi a zvukove mi nikdy nesedeli zadny vejsky lip nez tohle a v cr dost mozna zadny dalsi tohoto modelu nejsou a kdo vi jestli jsou i jinde
o 21.12.2011, 23:19 | dejvyxxx
no je to problem no. Sháněl sem opravu a Lukee z fora by vedel o borcovi co dělá komplet opravu vejškáče,přemotání atd. Ale muselo by se to poslat do polska. Takže pokud se ti vyplatí cena za poštu + práci. tak je tohle asi jediná možnost. podle mě to v čr nikdo nedělá !! Jen ten pán z Prahy ale ten dela spíš věci větší, basáky středobasy, už je přece jenom starší cca 50 let tak tyhle maly vyskace neradi dělaj, leckdy si s tim ani nevědi rady jako s tím mým :(
o 21.12.2011, 23:21 | clown
HX636 .. ? Avantgarde .., tech je skoda .., dva pary v republice a jedny spaleny a druhy v prdeli taky :o(
o 06.01.2012, 13:49 | Scream
Nerad to říkám, ale moc reálně to nevidím. Pokud by to někdo opravil, těžko říct, jestli by se to povedlo uplně stejně. Moc tomu nevěřím a si by se to ani nevyplatilo. Je s tím hrozná piplačka. Taky sem je kdysi měl. Špatný určitě nebyly, ale výška by s podle mě dala v pohodě nahradit nějakou neodimovou Vifou nebo TB.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3582 sekund.