Navštíveno 4118x

Zdravim,chystám se natahnout kabeláž k zesilovači do kufru tak bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá zkušenosti co je potřeba a jaký je postup demontáže prahů u opla vectry b,popř. na co si dat pozor.diky

22.12.2011, 19:41 |
Směty Vše jde jednoduše vycvakat, ale je problém najít volnou průchodku je jen jedna volná, na místě řidiče pod stěrači, ale to hledej..
Směty: díky ale moc jsi mi nepomohl. Nemá někdo prosím zkušenosti jak na ty prahy?
Hale já si myslim že u všech aut je to podobný, všude je to jenom na vycvaknutí, neboj se za to vzít...:)

28.12.2011, 09:59 |
Směty Během dne udělám fotku, třeba pomůže více.
Směty: díky,budu rád za každej tip, protože nerad bych poulamoval nějaký držáky,nebo tak něco. Včera jsem se do toho pustil a ztroskotal sem hned u vydělání sedadla řidiče,když sem zaboha nemohl povolit jeden torx co drží sedadlo k podlaze, až mi sklouzla gola a sekl se do prstu tak sem toho radši nechal :-) ale dnes budu pokračovat a snad se mi to už podaří.

28.12.2011, 14:04 |
Směty Neboj se toho Béčková Vectra je jednoduchá, jediná věc u které můžeš bádat je jak dostat kabeláž do dveří. Jinak pohoda. ;o) U Prahů je to nacvakané. Sedadla jsou tuším zezadu přišroubované a je tam navedená kabeláž, takže bacha neurvat.

28.12.2011, 14:05 |
Směty

28.12.2011, 14:05 |
Směty Ještě musím udělat nějakou chráničku na kabely, na to nebyl doposud čas, takže si toho nevšímej.

Směty:díky za fotky, tu gumovou průchodku do kabiny u plynové vzpěry sem našel,tak kabel navedu přez ni a zamažu silikonem.Dnes jsem zkoušel povolit ten šroub sedačky a prostě nechce ven,tak to musim ještě nějak pořešit a prahy už pujdou snad lehce. tak diky