Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > autoradio s podporou ipodu?

o Navštíveno 12252x o
o 26.12.2011, 02:48 | TemnyMagic
Zdravim,
mam dalsi dotaz, tentokrat je to ohledne autoradii, ktere maji mit od vyrobce podporu IPODu, znamena to ze kdyz pripojite ipod, prehrava ipod a pres radio to propousti dale do zesiku a repraku? Coz by znamenalo moznost vyuziti ALAC neboli Apple lossless, coz ma byt bezztratovy format podobny FLACu, ale jestlize to jen jakoby cte z IPODU, jakoby to byl FLASHdisk, tak by to precetlo MP3ky a ALAC neprecetlo..?
Mam doma IPOD touch posledni gen. proto me tahle moznost zaujala, jestli by to teda fungovalo..
Diky za odpoved

o 26.12.2011, 10:46 | rover (WoodTech) | Upraveno: 2011-12-26 10:48:22
Myslím že by to mělo frčet bez problému . Ono to nepřečte
tenhle formát z cd ale z ipodu by to jet mělo. Zda to ipod na vystupu nějak převádí na audio format nebo to poožvejká radio samo nevím .
edit: ipod se vtomhle případě asi nechová jako standartní flash.Ale i já budu rád pokud to někdo upřesní.
o 27.12.2011, 08:01 | Petura
ipod s alpinou používám dnes a denně, ale přehrávám MP3, na ALAC si nepotrpím ...
o 27.12.2011, 08:42 | TemnyMagic
a nemohl by jsi to zkusit? Mohlo by to byt zajimave, kdyby to fungovalo
o 27.12.2011, 09:12 | ricardo | Upraveno: 2011-12-27 09:15:15
Ja mam taky na ipod..iphone..i..pad ale nepouzivam to nevim proc..
Ale vic me vihovuje pres flash stick...ale myslim ta nova generace..
Jsou bomba do radio nikdo ani nevidi ze tam je Flash Stick
Mam jich 3 kus podle style hudba..
Poslu fotka nebo link

[ Link ]
o 27.12.2011, 09:18 | ricardo | Upraveno: 2011-12-27 09:23:45
Jsou to Mini Flash Stick

[ Link ]
o 27.12.2011, 18:12 | tomas.V
mám Kenwood KDC-W 9537 UY [ Link ] a jedu z iPoda Classic 160GB.
V iPodu mám cca 99Gb ALACu (apple lossless) a + - 2GB MP3
...jediné co jsem musel udělat tak je přehát firmware v rádiu (staženo na Flashku nejnovětší verze) protože to sice nabíjelo, ale rádiem nešel ovládat iPod

iPod se chová jako hardisk...na rádiu jen vyberu: ALBUM, INTERPRET, VLASTNÍ SEZNAM, žÁNR.....a pak už to valí třeba nonstop

Rádio dobíjí iPod a fakt listuješ jako v hardu

porovnání origo CD vs. ipod...neroznatelné!!!!!

celkově spokojenost, protože tímhle využívám iPod na 100%
doma klapky Senheiser nebo PA aktiv odposlech 12", po městě špunty Digital Designs, autorádio, garáž zesik Sony a sloupy JBL :-D

sice bude hodně lidí zatracovat ipod díky zvuku (já sem spokojen), ale jak říkám s ALAC formátem max. spokojenost
iTunes, přehledný, jednoduchý...hlavně nemám bordel v albech a interpretech

googluj a myslim, že Alpina bude to samé
o 30.12.2011, 09:19 | achiles
ipod se urcite nechova jako flash disk a aby z nej radio neco prehralo, tak pro to musi mit podporu.

mel jsem Alpine CDA-117Ri, ktera Ipod Nano normalne tahala z USB. Radio mi vsak ukradli a ted mam Alpine CDE-9880R. Tam to pres USB nefunguje, ale melo by to jit pres kabel Alpine KCE-422i (k fullspeed rozhrani)
o 30.12.2011, 23:17 | ricardo | Upraveno: 2011-12-30 23:23:31
Ja vim co je flash disk (flasku) a taky vim co je i pod
,a nerikal jsem ,ze to je stejni oba )))
Pres to ja znam firma Apple a jejich produkti velmi dobre...
Mel jsem pred 20 let uz apple pocitace doma a mam i dnes ...macbook pro ,mini mac,ipad,iphone i taky ipod touch...i jeste classickej ipod photo.
Chtel jsem tady akorat jenom rict ,ze maly mini flasku do autoradio jsou velmi prakticky a nikdo ji ne vidi ve radio
..tim padem te nikdo autoradio s mini flasku ne ukrade...i kdyz chces ,
muses zamoremne misto flasku
tam na usb konektor u radio s apple konektor usb kabel ..zpojit taky ipod,ipodtouch,iphone a nebo ipad ..ktery muses pak pohodelni ovladat na autoradio,nebo jinak....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3453 sekund.