Navštíveno 5108x

Jak nastavit equalizer na pio 88rs2? vím jak, ale jaké nastavení by jste doporučovali? Mám zapnout Loud?, na kolik to BBA (nebo co to je) a jaké by jste doporučili další nastavení?
Je to zatím na pasiv..
Potřebuju nějaké osvědčené nastavení:-)
FLAT a nezapínej žádné LOUDnesy a podobné kraviny. Tím akorát tak degraduješ hudbu kterou přehráváš. Samozřejmě předpokládám že budeš hrát audio CD a né MP3 s 128kb/s...
mimo EQ s nicim nerypej...a pokud nevis, jak nastavit EQ (kde zalezi asi n amiliarde faktoru od instalace po menice a zesiky) tak radsi ani s tim EQ nehybej...

29.12.2011, 12:23 |
Diner ad "Potřebuju nějaké osvědčené nastavení:-)"
Pokud to neslysis, tak jedine osvedcene je vzit si mikrofon a (napr pomoci PC)udelat spektralni analyzu-nastavit-zmerit-nastavit-zmerit.... a tak dale:-)
diner- jak udělám spektrální analýzu:-) co je vše potřeba a jaký programy?
jinak BBE mám dát na 0? Teď mám na 2. Loud je vypnutý (na obrázku rovná čára), jak nastavit to BMX? vypnout to asi nejde.
a nějaký vlastní nastavení eq co vám vyhovuje? ten flat mi přijde takovej "slitej dohromady"
hifimaniak- díky, pročtu:-)
neco takoveho NEEXISTUJE! Zalezi od charakteristiky jednotlivych menicu (nektere maji propad napriklad na 200Hz, nektere na 2kHz atd), na instalaci (od natoceni, pres mrizky, ...), na ....
V tomto pripade, kdyz ti nevyhovuje flat, tak "krut koleckama" do te doby, nez ti to bude sedet, jina rada neexistuje.
jasný:-) já chtěl jen vyzjistit jak to máte nastavený Vy, že bych to prubnul a kdyžtak podle ucha poupravil..

29.12.2011, 16:03 |
Diner s tim bys mohl laborovat leda kdyby mel nekdo uplne stejny auto a uplne stejnou instalaci se stejnymi komponentami... a stejne by to bylo jiny:-)
Ako píšu chalani, je veľa faktorov a každý má individuálne setup :-)
Skoč si na 2 hoďky do auta a hraj si s kolečkama a ono se z toho něco dostaví ;)
A když ne, tak se aspoň naučíš perfektně nastavovat 88ku

04.01.2012, 15:59 |
Misso S EQ si daj pokoj, tak či onak sa neodporučaji upravy viac ako 3db, potom to ide akurat tak do skreslenia. Nehovoriac už o tom, že ti to cele rozfazuje a to už dokopy nedaš :) Ak to nehrá dobre, tak chyba je inde.
chyba byla jinde:-) už ok a hraju na rovnou flat:-)