Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada ohledne Subwooferu a zesilovace.

o Navštíveno 3130x o
o 29.12.2011, 09:40 | Batrskot
Ahojte dobry den,potreboval bych prosim poradit ohledne koupi Subwooferu a zesilovace ale nevim si rady ktery,vsechny vypadaji dobre ale nehrajou stejne :-).

Mam ford focus a reprobedny ve dverich nebudu menit ani v budoucnu mam tam originaly od Fordu a hrajou velmi dobre.
Jedna se mi jen o subwoofer v boxu,posloucham electro haus,haus,tanecni hudbu.
Subwoofer chci mit jen ciste na bassy.

Do subwooferu bych chtel investovat max. 3000kc
Do zesilovace max. 2000kc
+ nejake kabely.

Dekuji za rady Franta z Ostravy
Jinak kola mam uz renovovane :-)

foto k příspěvku  od Batrskot

o 29.12.2011, 10:56 | Petura
tak jestli nechceš překopávat celý audio, tak by ti mohl stačit aktivní box např. [ Link ]

záleží co od toho sám očekáváš, jestli hluk a kvalita poslechu jde mimo, nebo jestli si potrpíš na kvalitu, tak bych spíš začal výměnou reproduktorů :o)

já po letech zkoušení a laborování skončil u malé uzavřenky, 25cm reproduktorem se 150W RMS (uDimension JR1004) s tím, že přední repra jsou jiná než origo a signál do nich jde přes zesilovač (asi nejtypičtější audio instalace 2.1) :)

o 29.12.2011, 11:24 | Batrskot
Dekuji za odpoved.
Auto nechci cely prekopavat.
Taky sem uvazoval o aktivnim boxu ale mam strach at ten zesilovac neni slaby..
Neocekavam od toho aby to delalo hluk spise mi jde o kvalitu (bass).
Jinak jsem se docetl ze ozvucnice musi byt uzavrena abych dosáhl velice kvalitních, přesnych a rychlych basu.Je to tak?
Napis diky
o 29.12.2011, 12:14 | Seat Power
nevim proc aktivni box kdyz kabely musi tahat tak nebo tak,na normalni kvalitni poslech ti bohate bude staci woofer okolo 250-300w rms s dobrou citlivosti,a nejaky dvoukanalovy zesilovac,ten potom vybirej az podle subwooferu ktery poridis aby si vedel jak vykonny vybrat.
o 29.12.2011, 12:23 | Batrskot
To jo to mas pravdu kabely bych tahal tak ci tak :-).
No a s tema ozvucnicema bys mi doporaucil jake at mam z ceho vybirat.Bud uzavrena nebo Bass reflexová ozvučnice.
Podle me v tom nevidim moc velky rozdil.
pokud ale chci bassy myslim ze bych volil uzavrenou.
Co ty na to?
o 29.12.2011, 12:33 | Batrskot
Ja bych zvolil tuto vyhodnou sestavicku:
[ Link ]

Myslim ze pro zacatecnika to neni spatny napad.
Co vy na to ?Napiste mi kdyz mate vice zkusenosti nez ja:-).
Predem dekuji
o 29.12.2011, 13:38 | Seat Power
sestava naprosto dostacujici,box hraje velmi hezky a na tvuj styl hudby to bude si myslim sedet dobre.
o 29.12.2011, 14:01 | Batrskot
dekuji moc jsem rad ze jsem konecne neco nasel a ze jste mi poradily.Diky moc hlavne !Seat Power! Diky
o 29.12.2011, 21:43 | CarMedia.cz
Mohl bych nabídnout tento akční set od Autotek. U nás nejprodávanější a nejosvědčenější.. V ceně máš i kabelovou sadu.. [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3292 sekund.