Navštíveno 3090x

Zdravim kluci. Neorientuju se v současné nabídce HU. Existuje (nejlépe) 2DIN radijko s digitalním audio výstupem? Kvalitní značky Alpine, Pio atd. Díky za odpovědi na LAMA dotaz ;o)
Alpine F1 Status a Pioneer ODR.
A sakra :D ..a něco pro normální lidi není?
Klasicke aftermarket radia asi ne, co by se nove ted prodavaly. Co origo v aute? Dost casto maji ty lepsi optiku a daji se najit i kusy s kvalitni mechanikou...obcas :)
:( čekal jsem že se cena bude pohybovat ve vyšších patrech, ale že v nejvyšším hájentu... :/ "plečka" stolní Onkyo DX-7355 nabízí optiku a koax za pět litrů O_o :D ...vážně nic jinýho není???

30.12.2011, 23:31 |
petis Starý Sony CDX-C90R, a pak ještě jeho předchudce, na typ si nevzpomenu.
Z těch starších ještě Clarion HX-D2. Alpine CDA7944R. Pioneery DEX Pxx.
A kdybys chtel F1 s velkym F1 procesorem tak mam jednu zanovni tak za 50% MOC
F1 ma tusim dvd mechaniku takze tezke ,jinak s 2dinu --nove alpiny dvd maji pripravu na digital out a dokonce i nektere servisy na svete umi vyzkouset opticke vystupy bez teto redukce,za coz jim slouzi zapis do Q knihy rekordu :-)jeste ti zbude slusna jednotka smenicem ,ktery ma digital out .Nebo pak je varianta nechat DO predelat coz jde ,ale je to celkem drahe.
"nektere servisy na svete umi vyzkouset opticke vystupy bez teto redukce" nehorazne pobavilo :-DD
Díky všem za reakce ;) Koukám, že se musím vrátit na "zem" :/ F1 nepřipadá v úvahu.
pepe689: tu přípravu pro digital out u nových Alpin myslíš vážně?
akorat jsi nenapsal specifikaci zdali DVD či CD jinak ta redukce je realita bohuzel ,a investice cca co rikaji 3-5000 je nesmysl ,cim novejsi /// tim vetsi sráče
Priorita je určitě CD, stereo. Multimedia mě neberou. Na druhou stranu by kvalitní DVD mechanika nevadila. Jde mi o kvalitní transport dat do procáků. 2DIN formát jako kompaktní all-in-one řešení HU s navi v palubce. Žádná vyjížděčka, monitor na palubce atd. Prostě decentka ;) Zaráží mě, že v jednadvacátým století strojky za 25 litrů nemaj digitální výstup :/
zopar novych alpin ma optiku, ale musis k tomu za cca 100€ dokupit kabel, ktory ti z alpine special konektoru vyrobi klasicky toslink.... :-(((

03.01.2012, 15:13 |
clown jung ..
hele ono i nove JVC AVX840 za 12t uz taky nema optiku a ze to meli pomerne dlouho, jeste vloni .., proste spojeni JVC-Kenwood stoji za picu .. :(
:/ ...suma sumárum to je pro mě slepá ulička!(prozatím) Zajímalo by mě, co výrobci procáků (Alpine, Helix, Audison) zamýšleli, co do těch digitálních vstupů uživatelé jako píchnou? Když kromě hříšně drahých jednotek neexistuje rozumná (cenová) alternativa jako zdroj a transport dat :( Něco jsem pogůglil a kdejaká močka má tisíc přípojek na všemožný kraviny s "i" na začátku, ale užtečnej a smysluplnej digitální výstup je problém :/ OMG :D
mercedes i bmw maji optiku ve voze, a nekde to tu uz i nekdo resil jak to s tim spojit
To ale myslíš OEM rádia že jo?
jj, od mobridge alebo aj uz od audisonu su prevodniky ktore soupnes medzi oem hu a bit one.... a pekne si ovladas hlasitost orig. ovladanim.... ani drc nemusis mat na dosah...
povedzme si uprimne> kolko ludi je dnes ochotnych kupit 2 din hu a vyhodit komplet komfortne ovladanie oem radia?
noclue: to je pravda, kolko ludi? ;) Na druhou stranu, ne každej jezdí v káře s projekcí na sklo :))) Myslím že by výrobce u jednoho nebo dvou modelů koax navíc nezruinoval a byla by možnost "hrát si" :) Ano, master volume by byl další problém. Nápad se nějak rozplývá :/
vzhedem k tomu jak jsou zadany cinsky sracky tak neni sance prodat cd radio za 35tis jako stavala treba 7998
Skusal som audison DA1 bit pripojit na MOST okruh do mercedesu (typ bol medzi podporovanymi modelmi), ale bez uspechu. Montoval uz niekto? Manual priamo k DA1 ziadny (bol sice k nejakemu starsiemu modelu,ktory mal slot na SD kartu,ale ja som mal model bez SD). Ide vlastne o vyrobok totozny s mObridge DA1.
Po dlouhým hledání jsem možná našel pro mě vhodnýho kandidáta) V car+hifi Zima 2009/2010 str.54 je "test" 2DIN Scott DNX 2100GPS. Rechenbach s Randerathem píšou že to není vyloženě technickej průser, výbava dostačující, kvalita snad v pořádku. A hlavně má SPDIF koax digitální výstup ;) Laboratorní hodnoty sice nejsou na úrovni Pioneeru, JVC ani Kenwoodu, ale to nelze ani očekávat:) Hájendový ambice stejně nemám ani mít nebudu:))) Cena cca 15.000,- je taky hodně zajímavá :D Máte někdo s touhle "značkou" zkušenosti? Já o tom nikdy neslyšel.