Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 9882Ri format hudby?

o Navštíveno 11088x o
o 03.01.2012, 19:44 | TemnyMagic
Tak konecne jsem sehnal radio, jedna se o vyse zminenou Alpinku a rad bych, kdyby jste mi napsaly nejake zkusenosti s prehravanim hudby. Pouzit mp3/AAC nebo neco jineho? Jako nosic CD/Flash disk?
Doted jsem hraval MP3 na sencoru, snad tohle bude lepsi :) Za odpovedi mockrat dekuju

o 04.01.2012, 08:18 | Petura
tak zkus znovu MP3 třeba z flash disku :o)
poznáš v jaký kvalitě máš MP3 a když ti nebudou vyhovovat tak zkusíš jiný formát případně uděláš MP3 v lepší kvalitě ...
hraju MP3 z flashky a iPODu a jsem spokojený
o 12.01.2012, 17:14 | sirZalman
Ak chceš kvalitnejši poslech tak určite AAC na CD.
o 14.01.2012, 14:37 | TemnyMagic
on je rozdil jestli to dam na CD nebo na Flash disk? Urcite jsem pro AAC, co jsem cetl, mel by byt kvalitnejsi, ted uz jen premyslim jestli poridit FLASH disk nebo kupu CD-RWecek..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.301 sekund.