Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Upgrade Gz sestavy

o Navštíveno 2697x o
o 03.01.2012, 22:33 | flicek
Zdravím všechny,tak nějak jsem se nakonec rozhodl že zkusím ještě příští sezonu,a ty woofery(gzpw 15spl)a zesák(gzpa 1.8000D) si nechám a půjdu ještě do nějakého upgradu.Určitě půjdou ven sedačky(je to vlastně vůbec na easce možné?)Stávající bedna měla 130litrů.Myslím si ale že na tento woofer je to málo.Na Křivonosce jsem na easce měl tuším nějakejch 144,8,což prej neni tak zlý.Zapojeno jsem měl na 0,5 ohmu a bylo to na 2 holywoodky spv 45ah.Teďka už vozím tyhle holywoodky 3 ale přemejšlím o dokoupení spv 120ah.Jináč kabeláž je myslím dostatečná od předu z bateky taženo 2x50+a 2x50- dozadu.Co si o tom myslíte?Vím že bedna je o laborování.Nemáte někdo zkušenost se zaoblenými rohy uvnitř bedny.Za všechny rady děkuji.

o 04.01.2012, 11:23 | TommyDS
Na easce mozes mat zadne sedacky von, pripadne sklopene, bedna nemoze byt pred B-stlpikom ako aj jej vyska musi byt pod urovnou okna ...
o 04.01.2012, 11:49 | flicek
Tak to je na prd,protože do kufru v Celice se vejde bedna mx. jenom 130l a to je málo:-(
o 04.01.2012, 16:33 | vinzek fa
flicek bsloupek je za ridicem takze se tam vejde i vetsi bedna ne
o 04.01.2012, 16:54 | flicek
JJ to jo jen ted nevím jestli ty sedačky sklopit a přes ně dát bednu a nebo je vyhodit komplet.Jinak tu bednu plánuju 180l
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3043 sekund.