Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > názor/zkušenosti RS audio

o Navštíveno 3056x o
o 07.01.2012, 02:28 | junglist.cz
Klepnul jsem na partnerskou reklamku vpravo a vykoukla na mě docela pěkná stránka. Repro vypadá k světu, made in germany, filozofie, technologie... ale jak známo papír snese všechno a takových reklamních keců jsem už četl a slyšel mraky) Měl jste to někdo v ruce, slyšel, viděl? Hodně zajímavě taky vypadaj ty zesilovače ARC. Hlavně déčková fullrange řada. Co vy na to?

o 07.01.2012, 10:17 | TommyDS
RS Audio Pro series mam v aute - je to 2 pasmo, ja som medzi to este vsunul stredak Udimension, komplet v aktive. Potvrdilo sa mi ze su to kompa pre 2 pasmo, stredobasy hraju dost vysoko, stredy su prijemne, otvorene. Spodky objemne a razne, ale nie tak velke ako je to naprikald charakteristicke pre Morel. Vyskace sme porovnavali s Morel Supremo Picollo, v niektorych pasazach pri vykresleni detailov hraju podla mna RS lepsie.

Co sa tyka zosikov ArcAudio, tak mam 3 kusy v aute, vsetko KS seria, je to H-class, cize AB s vyssou ucinnostou. Zosiky maju velmi vela dynamiky, hraju tvrdsie ako klasicke europske konstrukcie, na druhej strane bez ohladu na hlasitost zostavaju stale pod kontrolou, cize sa nestava to ze pri nizkej hlasitosti hraju dobre, ale pri vysokej hlasitosti sa scena rozsype ...

o 07.01.2012, 15:21 | Scream
Viděl sem od nich pár věcí aniž bych znal cenu. provedením mě zaujaly, ale jen dokud sem nezjistil cenu. Slyšel sem i instalaci včetně ARC. Nehrálo to špatně. když sem ale zjistil cenu, situace se opakovala. Byly doby, kdy bych ale za to ty peníze možná dal. Na autohifi to je slušný.
o 07.01.2012, 18:26 | junglist.cz
hmmm hmmm) díky kluci ;)
o 07.01.2012, 20:13 | TommyDS
Ak by bol pripadne zaujem tak viacej info tu: [ Link ]
o 08.01.2012, 16:15 | junglist.cz
TommyDS: mrknul jsem, dík za nabídku) Byla to čistě moje zvědavost jak na tom tahle značka je ;) Taky to je příjemná změna objevit při brouzdání po e-shopech něco jinýho než záplavu barevných repráků s mega "výkonama" xD Nicméně můj šálek kávy jsou jiný měniče a koncepce :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3196 sekund.