Navštíveno 3237x

Sice uz mne je blby to tady za*irat tema prispevkama, ale fakt bych rad poprosil o pomoc zkusenejsi pri vyberu toho zesilovace: rozhoduju se mezi:
[ Link ] a
[ Link ] a jeste Flash mne nabizi toto:
[ Link ] Nejvic bych se osobne priklonil k tomu Carpoweru,ale necham to na Vasich nazorech. Predem dekuju :-)
Tak uz vyreseno, Beru Carpower
vzal bych tedy spis emphaser...
No uz to nebudu menit,myslim si, ze na moje potreby to bude bohate stacit,navic ten carpower je novej za 3000 kc :-)
Carpower sem mel a už nikdy
J.O.G.I: Proc uz nikdy? :-)
Jako co tak znam Emphaser tak to je hlavne zalezitost tlaku a vykonu.Nevim jak je na tom ten zesilovac,ale nechcu byt zklamanej z vyslednyho basu. O tlaky nemam moc zajem:-)
to je usmevny komentar,ze je to o tlaku a vykonu..o]]]
vykon chces...
a Watt je Watt a je jedno,zda z toho ci toho...pokud je zmereny,ze ma stejne
a tlak ti dela repro,ne zesik...o]]
..wow))) pokaždý se tady dozvím nový věci a poznatky) Pavel528 přesně tak! Maxxxxame, o tlaky nemáš zájem?? Rozumíš proč vubec něco slyšíme a na jakém principu funguje elektrodynamický reproduktor? :)))
Pavle bavil jsem se o basakach, nevim jaky maji zesilovace, proto jsem napsal, to, co jsem napsal.
junglist.cz: No tak mne vysvetli, jak funguje :-)
:) to je jednoduchý, vytváří to přeci elektromagnetický vlny když je tam ten magnet, nebo něco jinýho? čert ví proč xD
:-)
V cem si myslite, ze je lepsi ten emphaser? Lepsi kontrola? Nebo mate s tema zesikama nekdo zkusenosti, treba jakou maji kontrolu v 1 ohmu?
Měl sem dva a oba se odporoučely během půl roku nemají vůbec žádnou kontrolu a staci pokles napětí o je po něm.