Navštíveno 2985x

chci aby byly kvalitou k sestavě Pio p88rs2, Helix RS6 Competition.
potřebuju na kanál...
cca do 2000,-

07.01.2012, 15:59 |
Aegis přemýšlím, na co se zeptáš příště :-), asi bych ty tvoje otázky řešil v jednom příspěvku nazvaném "Poraďtě se sestavou"
Jako Aegis. Navíc takových témat už tu jsou desítky, takže stačí hledat.
ty voe,dyt uz si se na to ptal...
[ Link ]
Sorry za double post:) pospíchám s výběrem tak jsem to sem hodil znova... Jinak tlumit se bude Stp goldem a Braxem. Repro kabely jsou asi vybraný a to Sommer Meridian 2,5qmm na výšky a 4qmm na středobasy. Teď ješte ty sigály. Kdyžtak to smazněte ten můj dotaz a pokračováni v starým příspěvku:) ps: pak jsem hodím nějaký fotky z montáže
O ty Stinger bys zájem neměl ??? Nic lepšího za tu cenu asi nekoupíš.
A proč tam budeš dávat jako reprokáble takoví salámy ?? stačilo by 1,5 a 2,5 qmm
myslíš,že je to tlustý jo? jsem si říkal aby repro mělo dost energie:-) tady TommyDS je má taky tak tlustý na RS audio
[ Link ] nevím jestli jsi mi posílal ceny na ty Stingery, hoď mi to kdyžtak do mailu, díky:-)
2x
[ Link ] nechám za 500 kus a 1x
[ Link ] za 1000kč.
No a k těm reprokablům, prostě by stačil i průřez co jsem psal.
v jakým jsou stavu ty za 500,-ks? jak jsou kvalitní?
A co by jsi doporučoval za repro káble? jo a budu potřebovat mdf podložky pro repro 165mm na seat leon. Víš jaký tam jsou rozměry?
Stav i kvalita dobrá. V autě chráněny husím krkem.
Sommery jsou vpohodě, dal bych 1,5 qmm na výšky a 2,5 na středobas. Případně mám SS neotech ale musel bych ověřit délku,ještě je to všechno v autě.
MDF podložky nejsou problem, jakej je to rok ??
plastovým usím krkem? ten by byl k tomu taky?:-)
no uvidím kteý sommery vemu:) co myslíš sommer v porovnání s neotech soundstream? jo kdyžtak mrkni na ty soundstreem káble jak jsou dlouhý a jaký máš průměry? potřebuju cca 5m. auto je 2003 je to typ m1. jak je děláš vysoký? a za kolik by byly?
jo přišroubujou se nebo přilepěj ty mdf podložky? plastový jsou přišroubovaný:) ale tyhle moc nevím. někdo psal že jsou přišroubovaný zevnitř vnitřního plechu..
hele a ty stinger v porovnání s těmito aiv
[ Link ]
a co říkáš na tyhle repro káble:
[ Link ] ??
No Mdf kroužky jsou 30mm a ja to šroubuju + silikon pod to. Cena 150 za pár.
Jinak SS a Somer jsou hodně podobný kabely mam na dílně oboje.
Ty SS jsou 2x2 a 2x3 qmm měl jsem to na 2 way aktiv, délku musím změřit.
Srovnání AIV a stinger nemám ale pravděpodobně na tom budou kvalitativně nastejno.
Edit: Krk klido k nim :-D
šroubuješ ze spodu jo? to je nějaká univerzální výška nebo jsou vysoký jak ty plastový? 2 páry beru:-) já bych ty repro káble měl taky na aktiv, schválně to změř a dej vědět. ty signály promyslím:-)
co říkáš na repro káble Tasker? je to asi stejný jako SS a Somer ne? jsou teda levnější...
Tasker dělá kvalitní kabely a mají zajímavé ceny. Pokud je to kroucená konstrukce, tak je klidně ber. Materiál bude použitý na konstrukci bude kvalitní.
Stačí v pohodě 1.5 a 2.5mm. Pokud SS, tak na vše 2mm.