Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > oprava subwooferu a nebo na vyhození?? Prosím o radu.

o Navštíveno 7126x o
o 09.01.2012, 18:01 | PINOSAK
Zdravím, chtěl jsem se zeptat mám GZRW 12XD-AL, je asi zpálenej a nebo cívka.Nezabasuje nic jen chrčí. Tak mě napadlo zda je možná nějaká oprava někde, nejlíp Brno a jestli to dává vůbec cenu (popř. cca cena). Díky za rady

o 09.01.2012, 18:43 | Seat Power
pokud si byl spokojeny tak bych ho nechal opravit,cenu za opravu bych baj oko videl na 1000-1500kc
o 09.01.2012, 19:17 | flicek
A jak se ti to stalo?Cítil si aspoň spálenou cívku?Nebo si to hodně solil a najednou bum?Ono ti mohli taky odejít nějaký tranzistory v zesu a woofer může být v pořádku.Změř odpor cívek a uvidíš.
o 09.01.2012, 19:33 | mcdodo
Flicek: Jestli mu v basáku chrčí tak asi těžko bude v řiti zesík a woofer v pohodě ne?
o 09.01.2012, 19:42 | flicek
Když jsem odpálil na Křivce woofer,tak jsem myslel že zes bude v poho,a den na to jsem si připojil jeden bandpass jen aby v autě něco hrálo než bude woofer po reconu,a jakmile jsem pustil hudbu tak woofer luxusně chrčel a chrčel,zkusil sem na něj i jiné repro a chrčel stejně.A po opravě u Pavla 528 jsem zjistil že bylo vyhořelejch 40 tranďáků
o 09.01.2012, 19:43 | flicek
Po opravě zesu bylo vše naprosto ok.Chvála bohu za Pavla 528:-)
o 09.01.2012, 19:54 | Ráca-WRC-
PINOSAK: si ho upek na tom carpoweru :)
opravuje tady dost lidí :) .. jestli to má ale cenu když za 1500,- +/- máš jiný a třeba lepší i s bednou
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3073 sekund.