Navštíveno 3384x

Čafte!
Cez vianočné vólno som si inštaloval hudbu.
Tá pozostáva:
Genesis Q200x
Genesis four chanel
Stredobas DLS nobelium
Rádio Alpine 9887R
Kabeláž komplet klotz
Výšky na ceste DLS scandinávia
Subwoofer ešte riešim

13.01.2012, 21:14 |
macumoto | Upraveno: 2012-01-13 21:25:10
Otázka:
Je možné aby Q200 2-kanály stačili na nobelia?
Mal som to napojené i v premostení , s nastavenou hlasitosťou na 3/4 v tedy sa mi javili nobelia ako by mali veľa W tak som ich napojil na 2 kanály s hlasitosťou 1/2 vtedy to začalo byť Ok. Kopák super i priestor. Nejde mi to do hlavy 30-40w???Keďže tu na fóre sa hovorí že Q200 stačí akurát na výšky.
Môj zámer je stredobas na Genesis four chanel - 2kanály, druhé dva premostené na sub. pravdepodobne JL 10w0 a Genesis Q200 nechám na výšky a možno časom skúsim stredy. Viem
To mostíkovanie Genesis nieje moc Ok! Ale môj počiatočny zámer ból nejaké to kompo ajeden zosík čo vleze do kastlíka. Je to diagnóza - hifi. Predošlé auto som mal naložené Dls A3-2ks A6-1ks atď.
Ďakujem za vaše názory

14.01.2012, 11:30 |
Misso Mal som q200x zmostíkovaný na stredobassy dynaudio a výkonu tam bolo až až. V podstate neviem čo tu riešiš, ked ako vravíš že ti stačilo napojiť stredobasy aj normalne na 2kanály a bolo to dobré tak nieje čo riešiť. Alebo čakáš na niekoho kto ti tu napíše že tým stredobassom musíš soliť 200W na kanál? Kludne tie repra môžu hrať aj s 50W na kanál, neriešil by som to. Na tvojom mieste by som zapojil 4kanal na vyšky a stredobassy.
Ešte spomeniem, že som mal v pasive DLS MS6A na audison VR203 čo má 2x40W a v podstate tomu zvuku nič nechíbalo(samozrejme neohlučoval som sídlisko, ale na posluch ok).
Ja len toľko, že tu na fóre sa hovorilo aký je slabý a pritom mne sa to tak nejavý. Bo keď som ho kupoval tak som mal obavy.
Tuším že je nakoniec od teba Misso.

14.01.2012, 18:32 |
Misso Je to možné, myslím, že sa tu predávali len 2 kusy.