Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaky repro ?? help

o Navštíveno 5453x o
o 21.01.2012, 22:24 | bifi_ul
cus chlapy.chtel bych trochu poradit. prodavam basak. uz basak nechci....a chci uz jen repro do dveri. mam octavia II kombi. mam zesik Crunch MXB 2300...a k tomu chci koupit naky kompy. premyslim ze bych vzal Crunch GTX6.2C a nebo mozna naky Herz. tak prosim o pomoc jestli to je dobra varianta nebo co jinyho lepsiho bych mel vzit ...max do 3500 a novy,ne pouzity...neverim kdo to jak hulil... diky za odpovedi

o 22.01.2012, 10:36 | CarMedia.cz
Mrkni na MTX Audio T6S652, ve dveřích II Octávky, nebo Yetiho apod. jim to svědčí.. [ Link ]
o 22.01.2012, 17:02 | prohifi.cz
hodne dobre zkusenosti mame s temito reproduktory:
[ Link ]
- je to teda o 70 Kc vice, ale zase posta zdarma

Jeste zvaz, jestli Te nezaujme tento akcni set:
[ Link ]
- tlumeni je tam hodne vhodne pokud chces kvalitni zvuk, a predevsim basy ... a usetril bys dost penez
o 22.01.2012, 17:07 | Seat Power
urcite neber zadny crunch apod...zvaz nabidku revila nebo prohifiho,oboje jsou to kvalitni overene znacky,ja bych se priklanel ktem Kicx Pro
o 23.01.2012, 15:50 | bifi_ul
diky za rady, jen se chci zeptat proc ty kicx pro 62d stojej 3500 a ty druhy jen 2100 kdyz maj mensi vykon, premyslim ze bych mozna vzal ty s tema tlumicima platama... jsou tam u tehle na tech vyhybkach i ty utlumy a zesileni na vysky? a pak posledni dotaz jestli sou fakt dobry.... chci je dat na ten zesik a chtel bych fakt dobrej vysledek.vim ze 2100 asi nebude zadna racha ale jestli to proste bude dobry...kamos ma tyhle hertze: [ Link ] a sou fakt brutalni.ale stojej 3900 .a to uz davat nechci. tak se chci zeptat jestli se jim ty Kicx ICQ 6.2 trochu rovnaj? diky za odpovedi
o 23.01.2012, 15:51 | bifi_ul
jestli to tak dobry nebude tak vezmu asi jiny,ty hetze sou fakt prehnany.ale nemam na ne...nebo spis teda nechci tolik davat...
o 23.01.2012, 16:10 | Seat Power
repro se neposuzuje jen podle vykonu.To posuzujou tak mozna tuneri nekde na parkovisti a myslej si jak nejsou tvrdy kdyz jim to hulaka a jde to slyset hlavne daleko.
o 23.01.2012, 16:29 | bifi_ul
:) to mi je jasny ze se to neposuzuje jen podle vykonu..a vim ze vykon neni vsechno,proto se ptam jestli se daj porovnat treba s tema hertzema, na jaky urovni sou.. chtel bych hlavne krasny cisty az rezavy vejsky... :)
o 24.01.2012, 09:03 | prohifi.cz | Upraveno: 2012-01-24 09:05:01
utlumy vysek maji skoro kazde lepsi reproduktory

Kicx PRO hraji za sve penize velmi dobre a na moje usi rozhodne lepe nez Hertz ESK. Ty ESKcka se mne osobne moc nelibi. HSKcka jsou fajn, ale ESK nic extra

Zkus ty Kicx PRO a pak porovnej s kamosem a uslysis sam ;-)

A srovnani s radou ICQ? Samozrejme, ze ty PRO hraji vyrazne lepe - stoji temer dvojnasobne penize a v teto cenove kategorii je kazda stovka navic hodne znat.
o 25.01.2012, 19:39 | bifi_ul
ok...dam na rady a vemu teda ty kicx pro....ale jestli nebudu spokojenej tak se poseru.... sice sem puvodne chtel vzit ty crunche...muzu je mit za 2600...ale jebu je teda...ale libili se mi nejvic...ale libit neni spokojenost...doufam ze teda s tema pro budu
o 25.01.2012, 19:48 | Seat Power
dej potom reference na ty Kicx Pro,me velice zajimaji uz delsi dobu
o 26.01.2012, 13:22 | prohifi.cz
Dobrá volba :-)
Ty reproduktory jsou za své peníze velmi povedené, uslyšíš sám.
o 26.01.2012, 14:19 | hifim@ni@k | Upraveno: 2012-01-26 14:19:51
Mně se líbí tyto [ Link ] a tyto [ Link ] .

Je to sice o něco víc, ale beru je jako takový slušný základ pro vstup do autohifi. Na odpovídajícím zesilovači uspokojí určitě i náročnějšího uživatele.
o 26.01.2012, 17:01 | bifi_ul | Upraveno: 2012-01-26 17:07:49
tak sem ted u prohifiho objednal ty Kicx pro..tak se na ne budu tesit... jen se chci zeptat co je to biampingovy zapojeni? poradne to nechapu..naky rozdeleni zvuku na jednotlivy repro z dvou zesiku nebo neco takovyho? a jak hodne je mam nakrmit z toho myho zesiku crunch mxb 2300...max treba na pulku vykonu nebo min,vic.... a posledni jak silny mam mit kabely od zesiku k tem repro? diky
o 27.01.2012, 10:40 | prohifi.cz
biamping:
[ Link ]

treba:
[ Link ]

krm je tak, aby zvuk nezkresloval - nastav vse takto:
[ Link ]
a bude to ok :-)

kabely dej 2x2,5 mm2
o 27.01.2012, 14:36 | hifim@ni@k
Kabel zde: [ Link ]
o 31.01.2012, 12:40 | ladinek
Ještě se zeptám, místo těch Kicx [ Link ] jsou hodně doporučované Powerbass S-6C [ Link ] ,které z těchto dvou má lepší přednes, výhybky na těch Kicx mě připadnou kvalitnější, ale nevím nemůžu porovnat neslyšel jsem ani jedny, zajímá mne připojení jen na rádio.
o 31.01.2012, 13:00 | prohifi.cz
Každé hrají trošku jinak, úplně jednoznačný vítěz tu není, ale u nás se prodává mnohem více Kicx ICQ 6.2 - mají na moje ucho příjemnější výšky a lepší basy i na rádio.
o 31.01.2012, 13:13 | ladinek
jj díky, protože na stránkách obchodu ahifi v Brně píšou,že ty PB hrají o dvě třídy líp než ty kicx, tak nevím, už se rozhoduju měsíc a půl.
o 31.01.2012, 15:30 | prohifi.cz
no, s ahifi jsme narovinu měli nějaké rozepře, takže jsme s nimi ukončili spolupráci a neuvidí od nás už ani šroubek

problém byl právě v neférovém pomlouvání výrobků v rámci konkurenčního boje - viz např. Morel Tempo 6 - v německém carhifi vyhrály test v kategorii v přepočtu do cca 9000 Kč, dle ahifi hrají podprůměrně

podobné to bylo u dalšího zboží... nechť si to každý přebere sám; to, že PB hrají o 2 třídy lépe, je další z bonmotů od tohoto brněnského "prodejce"

narovinu Ti napíšu, že mne autohifi neživí, ale je to takový velký koníček - nemusím to dělat, vydělám si víc než dost peněz jinými aktivitami, ale ahifi je na tom závislý, takže velikost marže a eliminace konkurence musí hrát při prodeji velkou (ne-li rozhodující) roli, aby mohl přežít

proto to já nechci dělat jako hlavní způsob obživy - musel bych lidem lhát, a to dělat nechci a nikdy dělat nebudu, to mi svědomí nedovolí

PBčka nehrají špatně, ale rozhodně nehrají o 2 třídy lépe... to je opravdu hloupost
o 31.01.2012, 17:26 | Infernus
sice už je pozdě ale mám ty MTX jak píše Revilo a v týhle cenový relaci jsem v rukou ještě lepší repro neměl hrajou super na rádio a když jim dáš zesíkem co potřebujou tak neskutečný co uměj zahrát někdo tu tvrdil že jsou jen na černou muziku atd. ale řek bych že zahrajou na jedničku vše od Frankie goes to hollywood přes Brychtu až k Fiftymu prostřídal jsem hodně repro ale u tědlech už zůstanu protože jsem konečně spokojenej a kdo mi bude tvrdit že to tak není ať si to přijede poslechnout a pak něco říká jiank souhlasím s prohifi ohledně Hertzů HSK už se daj poslouchat o třídu jinde než ESK srovnatelný s pb ale pořád mi u nich něco vadilo... jak říkm skončil jsem u MTX a nemůžu proti nim říct jedno špatný slovo...
o 31.01.2012, 18:00 | ladinek
Vy mě teda dáváte :) líbí se mě ty Kicx i cenově, ale přemýšlím, že bych došetřil a pořídil něco vyšího teda,pojedou na tomto rádiu [ Link ] mám ho už doma. Repro přijde do předních dveří, který vytlumím a dám mdf podložky , takže kandidáti jsou zde, poslouchám hlavně rock,pop, občas něco tucavýho :) Ne uplně nahlas tak akorát.Koupi plánuji tak za dva měsíce musím došetřit na nějaký lepší teda:
tady jsou:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
tak jinak do 4000kč ať to teda hraje co nejlíp :)
o 31.01.2012, 18:15 | Seat Power
jakekoliv repra koupis tak se ti stejne budou libit,minimalne do doby kdy uslysis neco lepsiho,takze takovehle rozhodovani neni moc na miste,vem ty Kicx a je to.
o 31.01.2012, 18:30 | prohifi.cz | Upraveno: 2012-01-31 18:33:17
Jako druhou variantu nez repra za 4000 bych byt Tebou zvazoval i repra kolem 2000 Kc + zesilovac.

Kicx ICQ 6.2 +
[ Link ]

a budes hodne spokojen. Prece jenom zesilovac Ti zpresni zvuk, predevsim v basech a bude to zase o necem jinem.

Ale neni to jednoznacne doporuceni - zalezi na konkretnich reproduktorech. Treba Rainbow SLX hraji velmi dobre i na autoradiu. Nekomu ale muze chybet pri tanecni muzice vyssi hlasitost. Je to hodne individualni.
o 31.01.2012, 18:33 | CarMedia.cz | Upraveno: 2012-01-31 18:35:17
Powerbass ES-6C jsou již dávno mimo hru. Vzhledem k tomu, že je Milan nemá skladem, tak je 100% ani nebude schopen doobjednat a dodat. Tím pádem máš o jednoho kandidáta méně.

Na rádio bych T6S nedával. Kdesi jsem zde četl recenzi od Milhauze a částečně s ní souhlasím. Nehrají na rádio špatně, ale oproti přednesu na zesiku se to nedá srovnat. Zevčeobecnil bych to, že na rádio jich je škoda. Sám je mám v autě, postavil jsem z nich i aktivy atd., atd. a jejich přednes se mi moc líbí. Pokud máš v rozpočet do 4000,-kč, šel bych do nich, jen v akční kombinaci rovnou s tlumením. Pak to 100% bude nejlepší kombinace ze zde uvedených reproduktorů.

[ Link ]

Na tlumení B2 Audio BBDM jsem zde už od někoho také viděl recenzi, takže mi můžeš věřit, že se jedná opravdu o vynikající tlumení za hodně dobrou cenu! (V tom setu tě komplet tlumení na přední dveře vyjde vlastně na 9 stovek, což je opravdu nic za butyl s tlustou ALU folií).

PS. Milane jestli dobře čtu, tak zesik už má, takže hledá něco k němu..
o 31.01.2012, 18:41 | ladinek | Upraveno: 2012-01-31 18:45:47
Já zapoměl ještě napsat ze zesík mám dvoukanál a malej sub 8" Crunch Vented bude zapojen do můstku.Repra pojedou jen z rádia, mám repra i vzadu v platě ty hrají celkem slušně Mohawk 10mc 6.2 cena byla 2900kč, ale ty přední vyhodím pryč a půjdou nový :)
o 31.01.2012, 18:45 | ladinek
Jinak Vám děkuju moc za příspěvky ,já slyšel v autech akorát OEM repra a moje nic víc ,tak nemůžu porovnávat :(
o 31.01.2012, 20:42 | bifi_ul
tak mam uz od prohifiho ty kicx pro.zatim sem zkousel trochu jen jeden vyskac a jeden stredobas.a ty vysky se me moc libi... ale zatim vic hodnotit nemuzu.teprve to do auta instaluju...vsecko uz mam pripraveny...vysky uz mam uvevneny v tapecu,kabely natahany...uz cekam jen do patku na mdf redukce...ty mi dela truhlar....protoze ty od prohifiho mit nemuzu...protoze sou malo vysoky.... a ve dverich je za reprakem vyztuha.takze by se to tam neveslo.takze mi dela vetsi. takze v patek to komplet dodelam a dam vedet jak budu spokojen.....
o 01.02.2012, 11:59 | bifi_ul
tak mi dneska truhlar rek ze az v pondeli nebo utery...se z nej ojebu tvl... roku budu cekat nez udela dva kruhy tvl...
o 01.02.2012, 12:06 | prohifi.cz
Aha, tak pokud repra do 4000 Kc, ja opet hlasuju pro Kicx PRO 62D:
[ Link ]

Necht si kazdy vybere dle chuti :-)

2 bifi_ul: nech je hlavne v klidu rozehrat a dej si zalezet s instalaci - nejlepe vse behem instalace fot a dej ty fotky pak sem, at se to da skouknout :-)
o 01.02.2012, 15:18 | Seat Power
ano nejake fotky z instalace by to chtelo,je to tu dost mrtve tak aspon si clovek po delsi dobe zase neco prohlidne.
o 01.02.2012, 21:11 | Replayman007
já budu předělávat instalaci na jaře tak sem pak postnu fotky:-)
o 02.02.2012, 15:13 | bifi_ul
naky fotky mam.sem ten typ co si foti vsechno co predelava :))) zitra budu jeste neco delat tak udelam naky fotky a vecer je sem dam....jen mi reknete kam je mam dat....do jaky sekce nebo co atd...a jak sem dam vic fotek..
o 02.02.2012, 17:00 | wefa
bifi_ul: Založ si jednoduše svůj thread v sekci autohifi a vkládej a vkládej a komentuj. Čím více, tím lépe :)

o 02.02.2012, 17:44 | Seat Power
ano cim vice tim lepe,a nebo je nahraj treba na rajce.cz apod...
o 03.02.2012, 19:50 | bifi_ul
at hledam jak hledam nevim jak a kde udelat ten thread na vkladani fotek.... omg to bych se z toho posral...
o 03.02.2012, 19:55 | wefa
bifi_ul: Chalpe :D

Stejně jako jsi založil tento přeci. Nějaký nadpis a následně piš, tak jako odepisuješ normálně. V případě vkládání fotek máš nad oknem komentáře řádek FOTO: a vedle tlačítko procházet na vybrání forky :)
o 03.02.2012, 20:01 | bifi_ul
omg..tak to sem se ted ztrapnil:))) toho radku foto sem si nevsiml... posledni blbej dotaz mam ty fotky dat do tyhle diskuze nebo mam udelat novou
o 03.02.2012, 20:03 | wefa
bifi_ul: Stane se, v pohodě. Založ určitě nový, který následně budeš updatovat...
o 03.02.2012, 20:04 | bifi_ul
ok diky
o 04.02.2012, 15:56 | bifi_ul
takze novej vcera vytvoren a dnes uz sem tam dal par fotek...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3884 sekund.