Navštíveno 3410x

Čaute hifisti
Moja dilema sa týka toho že sa neviem rozhodnuť aky zos. si kupiť.Čím viac tu toho čítam tým mám v hlave väčší zmätok.Moja hudba pozostava z 4 kanal Magnat edition(tento chcem dať preč a preto to dilema),sub Magnat edition B 30-podotykam že to bol darček tak prosím neriešte:-)repro DLS C6A a hu je alpine 123R.Repro budu samo vo vytlmených dverach a osadene v mdf.No a teraz k tomu zosu,jední píšu že stačí jeden 4kanál iní zase že račej mono a 2kanal.Nechcem nič na súťaženie iba pre svoju radosť,ale račej SQ ako SPL.Počuvam metal a sem tam disco.No a cena.. do 300€.Ja so uvažoval o MB Quart DSC 4125,pozdavajsa mi aj Stegy a Etony.Pleas poraďte...
MB Q premium som mal na dls c6a v pasive a zvuk mne nesadol- hlavne vysky.
Helix B2 pasiv a vtedy to bolo to prave orechove ...
tot moj nazor co clovek to iny nazor. Hlavne treba popocuvat ak je moznost. Inac na bazare mas Helix E40 4kanal
tiez tam mas DLS A6 a Nakmich/len to su 2kan. len na predok.
Radsej 2x2kanal, kvoli zdrojovej časti v zosiku, ku tomu basak ma tažku membranu, tež mi nepride uplne idealne riešenie na 1 zosik rozne meniče kt. maju inu impredanciu aj ked sa to plno krat rieši zo 4kanalu ako si pisal, no rozpočet maš už celkom slušny nato aby si mohol mat 2 zosiky.
Keby si mal zaujem tak mam SIGNAT RAM 3MKII, vedel by som ponuknut 2 kusi, nakolko chcem niečo ine a aj tak jeden je doma....
Praveže nemam možnosť popočuvať,na slovensku je to bieda s autohifi,možno niekde v Blave a ja som z MT:-(A dik za tipy ale bazarovky moc nechcem,lidstvo je dnes zlé,hloupe a kriminalni:-))))nič proti tym normalnym
Marek dik za ponuku,ale chcem isť do new.Nejake tipy ešte niekdo?
V pohode, sorry nevedel som že chceš nove.
aj ked trošku cez rozpočet:
[ Link ] [ Link ] celkom si to chvalia za tu cenu mo len oproti LDS, U-dimension to bude dynamickejšie no zase na vyškach trošku ostrejšie.
[ Link ] [ Link ] [ Link ] Je fakt z čoho vyberať no tažko radit cez internet. Každemu sadne niečo ine .....
Novy, trosku cez rozpocet, na druhej strane overeny a velmi dobry zosik:
[ Link ] A vobec by som sa nebal niektorych bazarovych veci, co su tu. Tie signaty co ponuka db-marek su velmi dobre aj zvukov, aj vykonom, taktiez ak mas moznost sa dostak naprikald k Nakamichi PA-4100 je to v danej cene zvukovo jeden z najlepsich 4kanalov ...
Ten harman kardon sa mi celkom pozdava,už skôr som naň pozeral.Neviete aky ma damping?A ešte sa chcem opytať ako je to s dampingom,keď sa zos premosti ide damp o polovicu dole,však?A keď sa jedna o 4kanal kanal 1a2 je na predne repro bez mostika a premosteny je len kanal 3a4 na sub ako sa to odrazi na dampingu?Uvažuje o nejakom silnejšom zose pre buduci upgrejd,uvažujem aj o obmene subu a pozdava sa mi JL 10 3W3
Damping je udavany na kanal, cize naprikald ked ma zosik udavany damping 200, tak pri zapojeni reprakov do 4ohmov bude na kazdom kanaly 200, ked premostis tak vysledny damping na kazdom kanaly bude 100, kedze damping faktor je vlastne pomer medzi vnutornou impedanciou zosika a impedanciou repraku... Samozrejme DF sa meni nielen impedanciou ale aj frekvenciou. Na druhej strane lampove zosiky maju damping max 20 a predsa hraju vyborne :)
Diky Tommy
Ty si mi pisal aj na go4sound:-)
Ako pise marek 2x2 kanal. Inac MT som jazdil do Heliosu na ladoven len neviem kedy pojdem najblizsie. A k novym zosikom .... ak sa pohravas s myslienkou a ved si kupim novy uz nepredam budem mat na vzdy tak ver tomu ze ....... budes casom predavat :-) uz len bazarovku samozrejme od cl. ideal osobny odber a z rozpoctom 300€ mas pekne moznosti vyberu.
pre japonec1:Helios poznam aj ja som tam chodieval:-))Pozeram že maš fajn zostavu v okte,dalo by sa vypočuť ak by si mal nahodou ešte cestu do MT?Chodievam aj na vychod každy druhý vikend,konkretne Stará Ľubovňa tak by sme mohli dať stretko a pokecať.Neviem či to bude navždy ak kupim nové ale vieš ako to dnes chodí,veľa ľudí sa zbavuje šuntov(viem su aj takí ktorí su len nespokojný a obmieňaju)ale je čoraz väčší problém rozoznať podvodníkov od tych normálnych.Mam napr. živý príklad môj švagor,ten kupuje všetko 3x.Raz šunt,druhykrát zase a až potom keď už to 2x preplatí si da povedať:-)))No a ja niesom taký bohatý aby som si to mohol dovoliť:-)))
lacika1977/ no problem koncom mesiaca alebo zaciatkom by som mal ist do MT? ... kurna do toho Heliosu nejak vela ludi chodi:-) Popripade mas trasu MT - SL a co tak PP ? treba mi ist do baumaxu.
japonec1 super,ak máš pod nickom to číslo aktuálne tak by som ti brnkol a dohodneme sa.Najbližšie pôjdem na východ asi o týždeň a možno až o dva,neviem ešte,ale určite sa ozvem

22.01.2012, 17:35 |
japonec1 | Upraveno: 2012-01-22 17:35:50
no problemo rad pomozem .. cislo tam je ..

22.01.2012, 20:01 |
dioda