Navštíveno 3373x

23.01.2012, 07:39 |
djzin Ahoj, mám menší problém, mám zesilovač Helix A4 competition, na něj zapojený HELIX RS 6 COMPETITION a k tomu rádio Alpine, jenže když zapnu klíček tak jede zvuk a za 15 vteřin se vypne, vypnu zapnu rádio a zase jede chviličku. někdy i když vypnu rádio tak se stajně nic nestane a je ticho. prošel jsem kable a vše ok. Zesilovači svítí oranžová kontrolka když nejde zvuk. fakt nevím čím to je :/// dííky
Auto máš aké? Mne to robí tak podobne, Peugeot 206. Ale mne to vypína eco mod auta. To by si asi vedel! Pri naštartovanom aute to robí tiež?

23.01.2012, 09:23 |
djzin já mám vw bora. dělá to i vypnutý i nastartovaný. je to nepravidelný, jednou jo jednou ne. ted mi to jelo půl hodiny a pak se to vyplo a už to nejelo. fakt nevím čím to

23.01.2012, 13:16 |
clown kdyz nechas jen napajeni, to jest bez signalovych kabelu, co to udela ? A4 je pomerne blbuvzdorna, ale samo ji mohlo neco ublizit

24.01.2012, 15:32 |
djzin Tak nevím jak to vysvětlit ale sundal jsem panel od rádia ALPINE, pod mezerou kam vkládáš CD je takový schovaný čudlík, červené barvy nejspíš restart nebo nevím jeho funkci a vše začalo fungovat jak má. Tak nevím co to je, nebo mělo být, každopádně díky tomu se to rozjelo a zatím nevyplo ...

25.01.2012, 06:36 |
djzin Tak vracím zpět, po zkoušce to opět vypíná :///. evidentně nezapne zesilovač, pač svítí žlutě, že je vypnutý. nejspíš. ...

25.01.2012, 11:29 |
clown takze znovu .., co to udela bez signalovych kabelu ?
muzes mit nekde i cvakly remote k zemi ..
kdyz tak jak to je vypnuty, to zapnes primo na zesu udela to co ?
az to vse vyzkousis a bude to delat porad tak pomoc u Pavla nehledej ten to nerozchodi . . Zavada je me povedoma

25.01.2012, 14:08 |
clown taky to muze bejt jen vyschlej nejakej potak :) preci jen je zima :)
i to jsem u sveho milacka kdysi videl :)