Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Helix A4

o Navštíveno 3373x o
o 23.01.2012, 07:39 | djzin
Ahoj, mám menší problém, mám zesilovač Helix A4 competition, na něj zapojený HELIX RS 6 COMPETITION a k tomu rádio Alpine, jenže když zapnu klíček tak jede zvuk a za 15 vteřin se vypne, vypnu zapnu rádio a zase jede chviličku. někdy i když vypnu rádio tak se stajně nic nestane a je ticho. prošel jsem kable a vše ok. Zesilovači svítí oranžová kontrolka když nejde zvuk. fakt nevím čím to je :/// dííky

o 23.01.2012, 09:15 | macumoto
Auto máš aké? Mne to robí tak podobne, Peugeot 206. Ale mne to vypína eco mod auta. To by si asi vedel! Pri naštartovanom aute to robí tiež?
o 23.01.2012, 09:23 | djzin
já mám vw bora. dělá to i vypnutý i nastartovaný. je to nepravidelný, jednou jo jednou ne. ted mi to jelo půl hodiny a pak se to vyplo a už to nejelo. fakt nevím čím to
o 23.01.2012, 09:33 | macumoto
Tak to chce odborníka!
o 23.01.2012, 13:16 | clown
kdyz nechas jen napajeni, to jest bez signalovych kabelu, co to udela ? A4 je pomerne blbuvzdorna, ale samo ji mohlo neco ublizit
o 24.01.2012, 15:32 | djzin
Tak nevím jak to vysvětlit ale sundal jsem panel od rádia ALPINE, pod mezerou kam vkládáš CD je takový schovaný čudlík, červené barvy nejspíš restart nebo nevím jeho funkci a vše začalo fungovat jak má. Tak nevím co to je, nebo mělo být, každopádně díky tomu se to rozjelo a zatím nevyplo ...
o 25.01.2012, 06:36 | djzin
Tak vracím zpět, po zkoušce to opět vypíná :///. evidentně nezapne zesilovač, pač svítí žlutě, že je vypnutý. nejspíš. ...
o 25.01.2012, 11:29 | clown
takze znovu .., co to udela bez signalovych kabelu ?
muzes mit nekde i cvakly remote k zemi ..

kdyz tak jak to je vypnuty, to zapnes primo na zesu udela to co ?
o 25.01.2012, 11:59 | pepe689
az to vse vyzkousis a bude to delat porad tak pomoc u Pavla nehledej ten to nerozchodi . . Zavada je me povedoma
o 25.01.2012, 14:08 | clown
taky to muze bejt jen vyschlej nejakej potak :) preci jen je zima :)
i to jsem u sveho milacka kdysi videl :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3132 sekund.