Navštíveno 3869x

ahoj nemáte někdo zkušenost s přehráváním formátů na tomhle radiu? na dvd mi to avi nebere vubec na flashce zase některé filmy jo jiné zase ne(klipy), celkem nechápu podle čeho si to vybírá :(

23.01.2012, 23:05 |
TT Mám AVX33 a rezignoval jsem, vše dělám v programu ConvertXtoDVD na DVDčko a mám klid, je to pracnější, ale zas vím, že mi pojede vše co chci poslouchat ;)
no asi mi taky nic jiného nezbude...

23.01.2012, 23:16 |
TT jj, jako taky jsem ztratil nervy, navíc to načítání klipů z flashky je tragédie :(

24.01.2012, 10:02 |
clown vybira si to, dle toho, co za AVI to je ..
v jakem kodeku to je .. DIVX / XVID a podobne .., dal do toho keca rozliseni videa ..
vseobecne se da rict, ze to umi to, to co do toho zrucnejsi uzivatel PC zkonveruje
berte to tak, ze je to pomerne stary radio (oboje)
btw .. SONY PSP vam taky neprehraje kde co .. a kdyz tak jen v jejich spesl formatu, takze prevadite skoro vsude..
noo nad tím rozlišením jsem taky uvažoval, ale bohužel nejsem žádný ajťák :) jestli máš nějaké zkušenosti s tím jvc mohl bys upřesnit které kodeky to bere ? díky
tak to by mě taky zajímalo
a taky jak se vypíná displej na noc na AVX 720
případně jestli tam jde nastavit nějakou animaci
která nemá vliv na to co hraje -ale ta animace by šla dokola jako smyčka
teď jsem si objednal tohle JVC
[ Link ] je to starší model, ale zase rači si koupím tohle než eonona třeba, byl jsem taky upozorněn na přehrávání divix i od kolegy z autofora.Je to asi tím, že formátu divix je celá řada a mnoho z nich je dělaný z BR disků a každej formát má jiný vlastnosti.Stává se , že jede obraz bez zvuku nebo zvuk bez obrazu.Dělá to i běžný přehrávač dvd doma,filmy si stahuju tak můžu posoudit.Bude to podobný.Nejlepší je dát to do programu Convert Xto DVD a je po problému, akorát to dýl trvá.

24.01.2012, 20:47 |
clown ladinek ..
ten model je aktualni :)
jinak v aute posloucham muziku a pokud mozna kvalitni, takze divx nepouzivam :)
tak jsi mě udělal radost :) myslel jsem ,že je to starší typ,já se taky nedívám na filmy, ale ptal se tu proč to něco přehraje a proč ne tak jsem napsal moji teorii :)

25.01.2012, 11:37 |
clown 640 nema jen BT ..
jinak je to stejne jako 740
celkem prijemny stroj .. take mam (740 a 840) :)
2 clown jak se vypíná displej na noc na AVX 720
případně jestli tam jde nastavit nějakou animaci
která nemá vliv na to co hraje -ale ta animace by šla dokola jako smyčka

25.01.2012, 14:10 |
clown 720 vypnout neumi :( jen HU se sundavacim panelem
kontrast a backlight si uz sundal na noc na uplne ?
me to ani v OII nejak moc nevadilo ani v noci
JVS KW AVX 640 mě má přijít až zítra, tak se na něho těším.Má to nějaký eq. ? Moc návodů a tech. informací jsem nenašel, jen , že má 6 přednastavených možností zvuku a jednu volitelnou,pak že má 3. pásmový eq. a nevím jestli má funkci zesílení basů,štelování hlasitosti subu na rádiu a tak.Jsem v začátcích své hudební hobby zástavby v autě tak se ptám,kdyby to znělo blbě co píšu tak to je tím, že tomu zase až tak nerozumím :)

25.01.2012, 17:23 |
clown 740 EQ ma :) takze bych se toho nebal,
pak ma i Pro mod, ve kterem menis Q peo EQ sam atp ..
loudness a pod ne .. :) nastesti :)
Takže s tím budu asi spokojenej :)budou na něj napojený dvoje komp. repra a přes dvoukanálovej zesik malej sub Crunch Vented 8" na videu jsem viděl ,že to loudness mělo ,ale to neva už se na něho těším,cenově vyšlo celkem slušně a oddělávací přední panel :)
dík ,mrknu na to a stáhnu to

25.01.2012, 17:57 |
clown no bacha na to, aby si nekoukal na US nebo AU model :)
kurwy AU to maj i s navi :)
840 napr loudness ma, 740 ne :)
Potřebuji poradit :)Dnes mi přišlo nové JVC aw KVX 640, vypadá perfektně,ale chci napojit sub přes zesík a na zes. dát kablík REMOTE .Na spínání.Budu ještě kupovat iso konektor na Chevrolet.Na origo svazku je modrej kablík s nápisem STEERING WHEEL REMOTE, v překladu podle gogle ovládání na volantu a červenej kablík asi + dá se na nějakej z nich napíchnou remote k zes. nebo to je třeba udělat nejak až na tom iso konektoru.Ptám se ,protože jsem to ještě nikdy nezapojoval, díky za odpověď :)

Ještě mě napadlo, ve schématu iso konektoru části napájení konektor č.5 je modrý a je na napájení antény a pod, rozstřihnout ho a dát tam roztrojku nebo jak to nazvat a z něho vyvést remote k zes? díky za rady :)Ptám se asi na banalitu ,ale fakt jsem to nikdy nezapojoval.