Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nove repro do thalie 1

o Navštíveno 13523x o
o 28.01.2012, 10:00 | kenny472
Takze chcel by som do prednych dveri neako dat nove komponentne repro lenze problem je v tom ze v aute mam len pripravu na koaxialy niesu ani dieri vo dverach, tak som rozmyslal ze by som ich tam vyrezal. Ale kedze som to este neroby tak by som bol rad ak by ste mi z niecim poradili. A samozrejme by som to aj vytlmil. Je to Renault thalia 2001.

autoradi mam toto: [ Link ]
a repro chcem tieto: [ Link ]

Dakujem.

o 28.01.2012, 13:36 | ivls
nevim, jak je to v tvem aute, ale pokud jsem dobre pochopil tak ten koaxialni reproduktor je jen v nejake kapse?
poslu ti par fotek, jak jsem predelaval ve sve oktavii stredobas z origo zadniho mista dopredu
trochu to asi ber s rezervou - predpokladam, ze budes chtit mensi zasah, nez jsem delal ja, ale pro inspiraci by mohlo poslouzit
dulezita je zjistil co je v miste, kde by sis pral umistit stredobas - je to asi nejake standardni misto, pod mrizkou
pak vyrezat diru, udelat z mdf krouzek, pripadne redukci, tu uchytit na plech a do ni stredobas
co neni jasne, tak pisni, budu se snazit doplnit

foto k příspěvku  od ivls

o 28.01.2012, 13:38 | ivls
vyrezani pozadovane dira - ja delal pomoci vrtacka, primocarka a kleste na plech

o 28.01.2012, 13:40 | ivls
mdf redukce by ti mohla stacit jen jednodocha, ja jsem smeroval, proto takto

o 28.01.2012, 13:43 | ivls
nejake tlumeni brax pastou a zaslepeni puvodniho otvoru na stredobas

o 28.01.2012, 13:46 | ivls
prichyceni kabelu, aby nerezonovaly

o 28.01.2012, 13:48 | ivls
molitanove jehlanky na tapec - zase proti pripadnym rezonancim
da se i bez nich :oP

o 28.01.2012, 13:51 | ivls
potazeni
- to uz je asi nad ramec tve instalace, pokud budes chtit udelat jednoduse do origo mista

o 28.01.2012, 13:56 | ivls
a hotovo, jak jsem psal trochu snad pomuze, zbytek je na tobe
pripadne dotazy a fotky dej sem

at se prace dari :oP

o 28.01.2012, 14:00 | kenny472
Diki s tych obrazkov naberiem inspiraciu :D A ako mam prichytit mriezku ku tapaciru aby to neak vyzeralo staci to jednoducho vyrezat dieru a mriezku od reproduktorov tam priskrutkovat?
o 28.01.2012, 14:14 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
thalia install
[ Link ]
o 28.01.2012, 14:15 | ivls | Upraveno: 2012-01-28 14:18:27
prisroubovani ulne v pohode
ted jen zalezi jestli dosedaci plocha je rovna, pokud ano, tak je super, pokud ne, tak musis vymyslet, jak nerovnosti mezi tapecem a prizkou vyrovnat, aby vypadalo pekne - treba dolaminovat

ted se divam na foto, co dal kral007 a myslim, ze pujde bez nejakych problemu
o 28.01.2012, 15:00 | kenny472
Super foto :D Reproduktor mam dat zvonku alebo priamo na mdf lebo vsade je to inak. Mozem na tlmenie pouzit aj toto
[ Link ] alebo toto [ Link ] popripade ak viete o niecom inom tak dajte navrhy ale take cenovo pristupne :D. A este neviete kolko asy takychto platov budem potrebovat na jedny dvere ?
o 29.01.2012, 11:24 | ivls
ja daval reproduktor vždy přímo na mdf, ale pokud by ti to mohlo vyjit tak, že mdf kroužek vyjde přímo pod tapec a přišroubuješ to přes něj, tak bych v tom neviděl žadný problem
vyzkoušej, jak ti vyjde a co bude lepší na celkovvý vzhled

jinak ty materialy v pohodě oba
dynamat extreme mě nikdy nezklamal a používám - je dobré, že má hlinikovou folii, takže když někde ohneš, tak tak zůstane, ale je dražší

te druhý, předpokládám, že je sinus live - je bez folie, taky jsem dělal jednou dveře a bylo v pohodě - je podstatně levnější - doporučuji ho aplikovat pomocí horkovzdušné pistole, jinak to jde hůř
o 29.01.2012, 12:51 | kenny472
OK dakujem velmy pekne uz mam v tom jasno. Potom dam vediet ako to dopadlo :D.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3414 sekund.