Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Připojení mp3 playeru k Pio DEH-P3600MP

o Navštíveno 3421x o
o 30.01.2012, 08:45 | capo
Mám naprostý lama dotaz. Mám tohle radio [ Link ] a chci k němu připojit mp3 přehrávač (telefon) přes jeho jack výstup. Je to možné, případně co budu potřebovat? Něco mi říká, že by mohl stačit jen jack-2xRCA kabel a že by to tak mělo hrát (a přepnout radio na AUX vstup). Je to pravda, nebo je třeba to řešit jinak?
Díky, potřebuji se trochu zorientovat jaké jsou obecně možnosti a jaké u tohoto radia...

o 30.01.2012, 09:27 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
AUX se bude muset dopojit pres IPBUS

cena 200,-Kc, mame skladem

extrem-audio.cz

foto k příspěvku  od kral007 (eXtrem-audio.cz)

o 30.01.2012, 09:27 | capo
No pořád se v tom moc nevyznám, ale začínám chápat, že ty dva páry RCA jsou nezesílený výstup zvuku, ne vstup. Takže abych byl schopen to připojit na AUX, potřebuji ten spešl kablík označený jako CD-RB20. Předpokládám že stačí něco jako: [ Link ]

Nebo existuje i jiná cesta?
o 30.01.2012, 09:28 | capo
Díky králíku. Redukci rovnou s jackem, jako jsem postnul já, máš?
o 30.01.2012, 09:30 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
to bohuzel, nikde jsem na ni nenarazil a ani to nejak nezkoumal, kazdopadne ten kablik ma tak 30cm takze stejne to bude na RCA-jack aby to mel nekde v kastliku nebo tak
o 30.01.2012, 09:57 | capo
Fajn, díky. Objednám ten z ebay, to je rovnou jack, je to zlacený :)) a měří to 90cm.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3232 sekund.