Navštíveno 3677x

Ahoj všeci, nevím proč, ale když zapnu radio pioneer typ nevim na kterém mám připojený zesak rodek, předtím mac audio,..tak mi po nějaké době někdy hned po zapnutí začnou subwoofery strašně pravidelně vibrovat a hučet..kapacitator mám zapojený..dělalo mi to i na mac audiu...myslíte, že má radio nějaký problém se signalama, že by tam mohlo něco zkratovat nebo pouštět větší napětí?Nebo kapacitator na houby (pohledově je ok)..
Môže to robiť Pio alebo signálky, tiež som mal neaký čas Pio a signálky mám Audison a rušilo mi to jak des......zmenil som zdroj signálu na Alpine a svätý klid.
pokial mas radio pioneer tak mozes mat odpalene poistky na rca, bezna vec ako pisal aj SirZalman... inac kapacitator neexistuje, len kapacitor alias kondenzator, skus ho odpojit a uvidis....

02.02.2012, 10:05 |
PekG Ja mam radio pioneer 88rs a na predek mam signaly od aiv na zadek mam sinuslive. A taky mam sum v zadnich reprach ktery je nezavisli na otackach motoru. Nevim cim to je ale mam nachystane i na zadek take signaly aiv. Uvidim snad o budou signaly a ne nic jineho.