Navštíveno 4936x

Zdravim vas panove.Vim ze me vsici ukamenuji za znacku na kterou se chci ptat ale proste mam od ni v aute komplet audio a chci mit vsechno v jedne znacce(nejsem narocny uzivatel).Mam moznost koupit za dobry peniz zesilovac Sony XM-440EX
[ Link ] Chci se zeptat jestli bude dostatecny pro tyto repro:
Predni
[ Link ] Zadni
[ Link ]
no bude to urcite lepsi jak na radio,zalezi co jsou dobry penize???
par stovek nic extra.mno ja to ted taham pres Toxic TX-1000 a proste ten zvuk se mi nelibi.mel sem moznost to napojit na sony xm-404EQX a byl to rapidni rozdil!!Proto to chci zkloubit do jedne znacky
Jen by me zajimalo jestli ten zesilvoac je dostatecne silny k tem repro co mam
Podle manualu má zesilovač údajně 4x80W a ty první repra májí 40W RMS, a druhé 70W. No stejně jednou dospěješ k názoru, co je SONY zač a půjdeš cestou menšího odporu... jde jen o to kdy na to přijdeš a vše vyměníš postupně za něco lepšího :-)

02.02.2012, 09:29 |
ronny driver3 ma pravdu,taky sem tak zacinal a pak sem to hodne rychle zacinal menit to co jsem mel.porad to nejak nestacilo
Zdravým, mám zesilovač značky Auna - 4 kanálový, nevím jakým disponuje výkonem, ale jestli to někdo zná, tak je to takový ten stříbrný zesilovač s takovým tím zvláštním kulatým elektrizujícím "flash" kolem uprostřed.. Má na vrchu označení 1200w, tak něco.. mám na něm pouze subwofer označený T30 Magnat 1200w. Hraje to ale perfekně. Chtěl bych k tomu zesilovači připojit ještě dva sloupové reproduktory značky VK-965B VOICE KRAFT 200w. Otázka je, že nevím co ten zesík schroupne?! Ty sloupáky jsou 8mi Ohmový.. nevadí to? Nezkurvim to? Používám to na letní venkovní akce, už jsem to jednou měl, nepamatuji si parametry, ale zesík něco podbnýho od Magnátu tubu o něco slabší a menší a dva sloupové reproduktrory také o něco slabší.. Mám a měl jsem to v superbu a musim říct, že to sice vypadalo komicky ale při všech otevřených dveřích a kufru to do placu hrálo lépe než jak někde na diskotéce. Jak říkám, používáme to na letní akce, mám skládací dj stůl, kontroler, atd, atd..:-D Taková pojízdná stage vlastě:-) Rád bych si to do supa postavil zase ale o něco výkonější.. Nerozumim ale těm ohmům.. bojim se kupovat sloupové repro, které ten zesilovač třeba neschroupne nebo co já nevim.. poradí mi někdo s mejma experimentama? :-DDDD
hochu tak toto opravdu nee :o)))ani ti radit ja osobne nebudu,prave lide jako si ty chci aby ,,vymizeli´´ z autohifi sceny :o))
Autohifi scéna, bože, bože:-)))) Máš mindrák nebo co?.... Nic někdo jinej a chytřejší má nějakou radu?
Stone.mich: nezlob se ale Seat power má pravdu tohle teda ne. kam by to tu došlo

02.02.2012, 19:32 |
CRK Chlapi, nebuďte takový kundi :-D
Když slíbíš, že se tu na takový věci nebudeš ptát několikrát týdně, tak mi napiš na mail... Tedy jesli si neděláš p*del :)
Jste pohoršený nebo co do prdele? To tady neni nikdo normální a znalej aby mi řekl, jestli to jde a podobně? Někdo kdo se rád baví, poslochá hudbu, chlastá a aspoň trochu rozumí audiu?.. Hoši, hoši... serte na zásady a poraďte mi pls...:-DDD
CRK: doufám že víš do čeho jdeš:) aby to nebyl Flash na druhou:):)
vacek.mich@seznam.cz :-) dikes kémo

02.02.2012, 21:18 |
CRK BMWE30: jsem mazochista :)
Stone.mich... dekuji za ten text... zabava fact)))
hlavne koment od ostatne tady..ha,ha,ha smile smile
muses me taky psat,na Mail ja te poradim
kdyz to chce, tak to chce.. 8 ohmovy sloupy muzes klidne zapojit na zesilovac. Vykony na zesiku jsou uvedeny pri 4 ohmech. Kdyz zapojis 8 ohmove repro, tak bude zesilovac davat polovicni vykon. Muzes je taky dat do mustku..