Navštíveno 16642x

Ahoj, tak se mi dostala do rukou jedna felda a trochu sem jí ozvučil. Prosím o názor na použitéí komponenty, případné rady.
Přední komponentní repro
[ Link ] dveře vytlumené jsou, ale zatím bez použití MDF kroužků.Vejškové repro umístěné v tapecírunku na urovni vnitřních klik.
zadní repro též komponentní 16cm:
[ Link ] zatím akorát nevím kam umístit vejškáče, zda do zadní části plata v té zvýšené části, či do zadních sloupků.
Radio použito tuším Blaupunkt MP37
nevidim v pouzitych komponentech problem,samozrejme by jim vice slusel zesilovac.
díky taky si říkám že to radio je asi moc nerozehraje. Na jaře určo dám nějakej 4kanál. Nevím zda je zde nutnej subwoofer když pak budou na zesilovač určitě se vybudí a budou hrát lepe
Zadní repro bych neřešil, zbytečné.
Raději dopředu vyšší řadu a hlavně 16cm.
Výšky na A sloupek.
Určitě ten zesilovač.
Repro vyšší třída? K čemu do Felicie navíc si myslí m že tyto zas tak špatné nejsou. Zesilovač do budoucna určitě ano. Samozřejmě nechci subwoofer proto sem raději dal středobas do plata.
ty audio systemy jsou kvalitni,takze i 130mm rozmer bude dostacujici
Tak zadní vysokotonové repro umístěno ve sloupkách na urovni hlavy. Pocit z poslechu je poměrně slušný.Pěkně cinkající vejšky,středy vyhovujou.Basy také nějaké jsou. Připojením zeilovače se doufám ještě o něco víc basová složka zlepší při vybuzení něčím jiným než radiem

02.02.2012, 18:51 |
ivls jako hifim@ni@k
bobmasitr - stredobas do plata ti sw urcite nanahradi

02.02.2012, 19:25 |
DaveX Osobně, pokud nebudeš mít sw, bych dal 100% 16 kompa dopředu (felicie, malinká úprava, pokud to uděláš nejjednodušeji, co jde, tak jen MDF kroužky)
Dozadu určitě nějaké ovály + zesilovač. Každopádně bych ale zainvestoval do předních repráků, měl jsem jednu dobu pouze morely a zvuk parádní. Basů dostatek.
Tady je moje starší videjko, je to bez SW, pouze morely ve vytlumených dveřích:
[ Link ] Trochu to zkresluje, ale basy byly super.
Davex to hraje slušně bez Sw. každopádně doorboardy a mdf udělalo své vid.Noo do předních repro sem zainvestoval 4000 Kč to je dost a do tlumení 1500 Kč
Do zadu ovaly dávat nechci, mám tam 16cm kompa a ty veškáče v sloupkách hrajou pěkně. Co se týče sw chtěl bych něco pod sedačku spolujezdce, bohužel tady na foru momentálně nikdo nic nenabízí jetého.A za xxx tis nové to nechci
Jinak doba kdy sem měl Punto MK2 a nainvestoval sem do audia víc jak mě stálo to punto je pryč :D at žije show car :D. Moje audi A4 hifonics a Mbquart už taky neni. Pak sem měl dvě auta a s těma to nějak bohužel nevyšlo a na zimu mám tohle no.Kdo tomuhle končíku jednou propadne....

02.02.2012, 20:56 |
DaveX Ono osobně to je postavené trochu na hlavu. Ptáš se na názor, ale přitom nic měnit nechceš. Takže je to zbytečnost ne?
Ptal sem se na názor komponentů a na radu přidat, říkám ano.A na tvoji radu přidat MDF kroužky taky říkám ano. Tak co je na hlavu?

02.02.2012, 21:04 |
DaveX Jasný, v pohodě. Já jen, že bych to udělal jinak.
:) nu jo, jiný kraj jiný mrav. A co feldu máš pořád? Doorboardy jsis dělal sám či se dá něco splašit

02.02.2012, 21:32 |
DaveX Feldu ještě pořád mám. Boardy jsem si dělal sám a byla to celkem drbačka, když si na to teď vzpomenu :)
Někdo, kdo na to má čas ti to určitě vyrobí, pokud se do toho chceš pustit sám, tak na tom nic není, jen to chce trpělivost. Pokud to nakonec potáhneš kobercem jako já, vyhneš se tmelení a nekonečnému broušení ;)
Já nevim jesli si to byl ty ale tak cca 2 roky zpátky tu někdo dával odkaz na fota. Děláno venku s nějakou slečnou. Ale nevypadalo to zrovna moc lehce :D :D

02.02.2012, 21:42 |
DaveX No pěkná nostalgie, když jsem se na to teď podíval :D je tam i můj první sub a zesilovače :D
[ Link ] Tady už nový kufr
[ Link ] Ten mám doteď, akorát se tam prostřídalo pár subů a teď mám Helix
[ Link ] a jsem s ním nadmíru spokojený. Nebolí mě z toho hlava a hraje pěkně přesně.
a co ten bull jak si měl? Já pořád po něm koukám v ATU už asi rok ho maj za cenu 1299 Kč něco sem o něm slyšel, ale od tebe to je z první ruky

02.02.2012, 21:49 |
DaveX Troufnu si říct, že Bull audio je ve své ceně nejlepší SW. Pokud ho koupíš, chybu určitě neuděláš. Koupil bych si ho klidně znovu, ale naskytla se mi menší uzavřenka /helix deep blue 12), zkusil jsem to a taky to není špatné.
Ale co se týče Bullu, tak za 1299 Kč to je hodně slušný SW :)
noo nevim odkud jsi ale v ATU mají na audio prostě takový ceny. Nevim jak to dělaj, radia o třetinu levnější a repráky taky.Akorát koukám že zabere většinu kufru no :D

02.02.2012, 21:52 |
DaveX Jsem z okolí Ostravy a za tu cenu bych si ho snad i vzal do výbavy :D
:D :D :D do povinné výbavy. Třeba kompa velocity tam maj za 1299 Kč a jinde 3násobně dražší.až se to rozkřikne tady na foru jaký tam maj ceny, nebude tam nic :D
auto technik unger takovej rychloservis, ND a ruzný příslušenství na auta.

04.02.2012, 21:02 |
masz Skoda ze jsi nekoupil compa 16cm do predu a dozadu misto tech do plata dat sw a 4 kanalovy zesilovac a mel by jsi vystarano :-) kdyby jsi schanel nejaky slusny 4 kanal mam na prodej toto na cene sa da domluvit
[ Link ]